Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Olivera Dragojevića na tym forum przedstawiać chyba nie trzeba. Wczoraj miałem okazję być na jego koncercie w Lublanie, w areale Křižanke. Był w doskonałej formie, pierwsza połowa koncertu przebiegła w duchu dalmatyńskiej romantyki ale w drugiej nasz romantyk był zaskakująco dynamiczny i jazzowy. Nie zabrakło mojej ulubionej Skalinady, reszta na zdjęciach.
Ostatnio edytowano 19.06.2011 23:40 przez Sewo, łącznie edytowano 1 raz
Jesus Maria jak Ci zazdroszcze zaraz padne !!!!! Janusz wie oco chodzi jak sucham cropelkowego radia to zawsze go molestuje o piosenki
Oliviera
PYTANIE
CZY KTOŚ SIE ORIENTUJE GDZIE BEDZIE KONCERTOWAŁ OLIVIER W LIPCU MOŻE JAKAŚ STRONA TURNE ?
Do dziś nie mogę zapomnieć o tym koncercie. Ciekawy byłteż obiekt, gdzie się odbył koncert, dawny zamek krzyżacki zwany Križanke, zaadaptowany przez Plečnika na amfiteatr koncertowy. Oliver to wielki artysta o magnetycznym charyzmacie.
Zapraszam do obejrzenia klipu z moimi zdjeciami z tego koncertu, w tle piosenka, która na nim nie zabrzmiała, a tak na nią czekałem, więc chociaż teraz .
Hmm, z tych lat go nie znam, miał wtedy 20 lat, ja trochę mniej, ale mam wrażenie, że Oliver jest jak wino, czym starszy, tym lepszy.
Ciekawy klip, ci całujący się faceci Widzę, że byłem w HR trochę sztywny, więc w tym roku postanowiłem się rozkręcić.
CoolSwimmer napisał(a):Kasiu oddam swoje serce jak mi sie dowiesz gdzie będzie koncertowal w lipcu od 4 do 15 lipca pozdrawiam
Jeśli gdziekolwiek będzie w tym czasie koncertował, to na pewno pojawi się taka informacja na jego oficjalnej stronie, dokładnie w miejscu, które podlinkowałam wyżej...