Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Komunikacja na riwierze makarskiej

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
krisaz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) krisaz » 19.04.2006 19:00

Czy na Makarskiej istnieje cos takiego jak komunikacja lokalna, interesowalyby mnie szczegolnie autobusy kursujace od baski przez makarska po podgore.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 20.04.2006 06:28

w sezonie, mniej więcej co pół godziny, kursują jadranką prywatne autobusy - stajesz na przystanku (bo przy jadrance są przystanki w każdej miejscowości), machasz do kierowcy, on się zatrzymuje, wsiadasz i czekasz na biletera - ten podchodzi, płacisz, koniec.
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 20.04.2006 10:37

Komunikacja na Riwierze jest dobrze rozwinięta, ja jechałem chorwackim pekaesem z Baska Voda do Makarskiej nie pamiętam dokładnie ceny ale to było chyba 8 kn.
clean70
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) clean70 » 31.05.2012 14:52

Witam .
Szukam jakiegos autobusu , ktorym w nocy dostalbym sie z Makarskiej do Drvenika. Z Drvenika na Korcule bedziemy mieli prom o 5.15.
Pisalem do jednego przewoznika. Odpisali, owszem zatrzymuje sie w nocy w Makarskiej ( autobus relacji Zagrzeb-Dubrovnik) ,ale nie zatrzyma sie on w Drveniku :-( Prosze o pomoc w tej sprawie.
kanapkasmalec
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kanapkasmalec » 13.08.2015 22:16

siemka, może ktoś opisać jak teraz wyglądają połączenia na riwierze? najbardziej interesuje mnie powrót w godzinach wieczornych do tucepi :)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone