Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Komu kasy brakuje lub biduje niech nurkuje

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
grazka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grazka » 14.07.2003 16:31

Temat wszak żartobliwy ale muszę się czymś pochwalić jeden gubi drugi znajduje :arrow: mój syn Marcin nurkując na plaży w Podgorze z maską i rurką , znalazl portfel z zwartościa 30 Euro i 310 KN żadnych dokumentów nie było więc z czystym sumieniem jej sporzytkował z rodzicami się nie podzielił :!: Licząc ryby ktore starszy syn i mąż złapal + znaleźne Marcina cena wczasów radykalnie spada :P
Grazka :hut:
Idziol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idziol » 14.07.2003 17:34

HEHE - kolesiowi cos wpadlo do wody w porcie i poprosil zebym mu to wyciagnal, wyciognolem i dostalem 20 kn na piwo :D
grazka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grazka » 14.07.2003 17:49

Też miłe a już myślałam że tylko moje dziecko jest w czepku urodzone :!: Garulują t o miałeś na 4 karlovac w sklepie lub dwa w kafejce
Grazka :hut:
Idziol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Idziol » 14.07.2003 19:11

No no :D
grażka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grażka » 14.07.2003 20:44

a mój mąż na parkingu koło Karlowaca znalazl polskie 200 zl tez sie ucieszylismy
Grazyna

Do grazki przepraszam cie że taki nick podobny mamy ale jak sie rejestrowałam to nie wiedziałam o Twoim istnieniu ale obiecuje nie będę sie podawać za Ciebie - juz zaczełam podpisywać sie Grażyna a nie grażka
grazka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) grazka » 14.07.2003 21:20

Też miłe znaleźdź 200 zl co do nicka nie mam żadnych przeciwskazań różnią nas przecież obrazki
Pozdrawiam Grazka :lol:

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone