Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kompleks Hoteli Solaris - Sibienik

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
canooe
Croentuzjasta
Kompleks Hoteli Solaris - Sibienik

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 25.01.2010 22:41

Witam. Zastanawiam się nad pobytem w jednym z 5 hoteli tego kompleksu.
A teraz moje pytanie i dylemat: :( Który Hotel wybrać, który oferuje lepszy standard i ma lepszą przy swoim obiekcie plaże.
Proszę również o najświeższe informacje na temat tego kompleksu oraz wasze spostrzeżenia i uwagi.
Muliness
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Muliness » 26.01.2010 05:18

Wiem o jakim hotelisku mówisz :) zapewne wersja all inclusive . Jeśli lubisz taki rodzaj wypoczynku, lubisz domy wczasowe i 150 sasiadów na około , walkę co rano o leżaki to jak najbardziej te hotele spełnią twoje oczekiwania Jakov np:)
Pozdrawiiam:)
avensis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) avensis » 26.01.2010 08:36

Witaj. W 2006 spedziliśmy wakacje w tym kompleksie. Mieszkaliśmy w hotelu Ivan, ale na plaże chodziliśmy do sasiedniego hotelu, odległość do plazy nie była duza. Bylismy w pod koniec czerwca wiec o walce o lezaki nie było mowy. Jesli masz jakieś pytania to służe pomocą.
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 26.01.2010 09:34

Ogólnie zbieram informacje na temat tamtych Hoteli. Skoro byliście w IVANIE to proszę o własne spostrzeżenia i uwagi co do tego Hotelu i jego otoczenia. :)

W internecie można odszukać bardzo różne opinie na temat panujących tam warunków, ale czytając komentarze zauważyłem i z roku na rok opinie o kompleksie są coraz lepsze dlatego szukam jak najnowszych opinii. :lol:

Muliness napisał(a):
Jeśli lubisz taki rodzaj wypoczynku, lubisz domy wczasowe i 150 sasiadów na około , walkę co rano o leżaki to jak najbardziej te hotele spełnią twoje oczekiwania Jakov np:)

Takie rozwiązanie jest to kompromis pomiędzy dorosłymi :hut: a synem, którego marzeniem są wakacje w Hotelu z mnóstwem zjeżdżali wodnych np. w Tunezji.
avensis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) avensis » 26.01.2010 09:46

Faktycznie hotel z roku na rok zmienia sie na plus. Hotele sa w bliskiej odległosci i mozna korzystać z wszystkich basenów znajdujacych sie w kompleksie. Zauważyłem ze cena z roku na rok też sie zmienia i to znacząco. My mielismy opcje HB nie mozna było wtedy wykupić All inclusiv i za wszystkie atrakcje trzeba było płacić. Zjezdzalnie dla dzieci płatne, lezaki płatne, napoje płatne ale i tak miło wspominamy pobyt w Solarisie. Nie wiem ile obecnie kosztuje oferta tych hoteli ale jeśli jest mozliwosc wykupienia opcji All inclusiv to proponuje skorzystać. Czy mógłbys napisac ile płacisz za pobyt i w jakim terminie jedziesz?
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 26.01.2010 10:17

Rezerwacji jeszcze nie mam ale ceny od 19 czerwca na 7 dni za 2 dorosłych i dziecko 10 lat są takie:
JAKOV*** 3356 HB, ALL 4592, ANDRIJA*** 3728 HB, ALL 4965, JURE i IVAN tylko HB ok. 4000 zł.

A tak z ciekawości. Jaka jest odległość do pokonania pomiędzy Hotelami, i którą plaże tj. przed którym Hotelem oceniałeś najlepiej.
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 26.01.2010 11:12

Wrzuć w wyszukiwarkę forumową "solaris sibenik" i posypią się tematy...
Pozdrawiam
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 26.01.2010 12:16

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Wrzuć w wyszukiwarkę forumową "solaris sibenik" i posypią się tematy...
Pozdrawiam

Już tak robię od kilku dni i czytam wątki z forum oraz innych serwisów w internecie i spotykam się z różnymi opiniami np. w serwisie holidaycheck.
Cenię sobie opinię forumowiczów z cro.pl i dlatego moje pytanie tutaj. :D
mottom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mottom » 26.01.2010 15:11

Byliśmy w lipcu 2009 w Brodaricy lecz prawie codziennie płynęliśmy do Solarisa na baseny.
Moją relację (w tym sporo zdjęć z Solarisa) masz pod linkiem forum/viewtopic.php?t=25175
Generalnie - bardzo nam (a zwłaszcza synowi) się tam podobało, a najczęściej "koczowaliśmy" przy hotelu IVAN (tam nam najbardziej odpowiadało).

Pozdrawiam
Tomek
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 26.01.2010 18:48

Wiem. Widziałem zdjęcia i czytałem relacje. :lol: Szkoda tylko że ja nie posiadam swojego pontonu :(
avensis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) avensis » 26.01.2010 20:43

Odległosci miedzy hotelami nie są wielkie. Ale proponuje Ivana gdyż lezy po srodku i chyba najlepszy basen.
canooe
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) canooe » 20.02.2010 08:54

Na pierwszy tydzień pobytu już dokonana i opłacona rezerwacja. :D
Zaczynam pobyt w CRO od 18 do 25 Czerwca, a później wszystko na to wskazuję rozwiąże swój problem odnośnie pobytu na wyspie VIS i ją jednak na kilka dni odwiedzę. :lol:
Rero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rero » 20.02.2010 21:02

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Promocje - Solaris - Niko
Zdrowi R.
Rero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rero » 20.02.2010 21:58

Może to ostrzeżenie dotyczy mnie, prawda? Przykro mi ... Myślałem, że kiedy mieszkania można, więc i. ... nie mogę usunąć .... proszę adminów usunąć. Myślałem, że to dobrze .... Jest to biuro podróży bezpośrednio do Chorwacji są bardzo dobre rabaty na 31.12, a teraz są jeszcze też, ale mniejsze rabaty. Dziękuję. R.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.02.2010 22:05

Rero napisał(a):Może to ostrzeżenie dotyczy mnie, prawda? .....

O jakim ostrzeżeniu mówisz bo nic mi na ten temat nie wiadomo ?
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje