Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

komórki w Chorwacji

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 12.07.2010 08:15

matrix02 napisał(a):POMOCY KOLEGO GDZIE jest zasięg neta kolego na tej stronie :)

Proszę bardzo kolego

:)
saber
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) saber » 22.07.2010 14:50

slawekk napisał(a):Czy macie doświadczenia z czymś takim jak Toolani ??? http://www.toolani.pl/
Po zarejestrowaniu się na tej stronie podaje się swój numer i numer zagraniczny. Oni (Toolani) przyporządkowują temu zagranicznemu numer polski. Dzięki temu rozmowa (minuta) z zagranicą kosztuje kilka groszy.
Na starcie dają w prezencie 4 zł do wygadania, a w Gazecie Wyborczej była karta z kodem, która dodatkowo daje 20 zł.
O ile dzwonienie za granicę jest jasne i proste, to nie wiem czy i jak można w ten sposób dzwonić np. z Chorwacji do Polski.

Też się tym zainteresowałem i po zarejestrowaniu od razu złożyłem zapytanie na ich stronie - dostałem potwierdzenie, że otrzymam odpowiedź w ciągu 3 dni roboczych ... czekałem 2 tygodnie :(
Niestety takiej opcji nie ma, no chyba że miałbyś aktywację w Cro, tam się zarejestrował - wówczas dzwonisz do PL dużo taniej. Jeśli masz aktywację w PL i chcesz dzwonić przez Toolani to poniesiesz koszty roamingu :(
Jedyna rozsądna opcja to chyba prepaidy - Tomato Box (forum/viewtopic.php?t=28849&sid=12) ewentualnie SIMPA (T-Mobile) lub VIPME (Vipnet)

Pozdrawiam!
AdamK
wiolek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolek » 08.08.2011 16:50

Witam serdecznie
Za tydzień wybieram się do Chorwacji i wobec tego mam pytnie:jak jest w tym roku z kosztem rozmów komórkowych do Polski? Jaka sieć "ichniejsza" jest najkorzystniejsza?
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 08.08.2011 18:08

Zobacz sobie u swojego operatora kom.
Ca. 6pln/min
wiolek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolek » 09.08.2011 14:48

Ok dzięki :)
Wiem że połączenia są strasznie drogie do PL ale interesuje mnie karta HR bo ponoć jest dużo taniej tylko że nie wiem która sieć jest najlepsza?
Poprzednia strona

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

komórki w Chorwacji - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone