gosa12 napisał(a):Radzę zablokować sobie w Chorwacji dostęp do internetu w swoich komórkach. Moja Nokia N95 w Plus GSM łączyła się samoistnie z intrnetem od 16 do 8 rano regularnie co 5 min. To było połączenie i rozłączenie, jeden impuls. Koszt netto za te połączenie 570 zł. Czekam teraz tylko na oficjalny rach. by złożyć reklamacje.
FUX napisał(a):gosa12 napisał(a):Radzę zablokować sobie w Chorwacji dostęp do internetu w swoich komórkach. Moja Nokia N95 w Plus GSM łączyła się samoistnie z intrnetem od 16 do 8 rano regularnie co 5 min. To było połączenie i rozłączenie, jeden impuls. Koszt netto za te połączenie 570 zł. Czekam teraz tylko na oficjalny rach. by złożyć reklamacje.
Możesz sobie skladać...
Na jakiej podstawie?
Sama sie lączyłaś. Ustawienia telefonu to Twoja bajka, a nie operatora.
gosa12 napisał(a):FUX napisał(a):gosa12 napisał(a):Radzę zablokować sobie w Chorwacji dostęp do internetu w swoich komórkach. Moja Nokia N95 w Plus GSM łączyła się samoistnie z intrnetem od 16 do 8 rano regularnie co 5 min. To było połączenie i rozłączenie, jeden impuls. Koszt netto za te połączenie 570 zł. Czekam teraz tylko na oficjalny rach. by złożyć reklamacje.
Możesz sobie skladać...
Na jakiej podstawie?
To jest błąd oprogramowania jakie ma telefon, który został mi sprzedany przez operatora i jest na gwarancji. Łącznie się dokładni e co 5 min przez cała noc jest poza fizycznymi możliwościami człowieka. Takie przypadki już się zdarzały i ludzie strasząc sądem uniknęli kosztów. Według operatora każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie.
FUX napisał(a):gosa12 napisał(a):FUX napisał(a):gosa12 napisał(a):Radzę zablokować sobie w Chorwacji dostęp do internetu w swoich komórkach. Moja Nokia N95 w Plus GSM łączyła się samoistnie z intrnetem od 16 do 8 rano regularnie co 5 min. To było połączenie i rozłączenie, jeden impuls. Koszt netto za te połączenie 570 zł. Czekam teraz tylko na oficjalny rach. by złożyć reklamacje.
Możesz sobie skladać...
Na jakiej podstawie?
To jest błąd oprogramowania jakie ma telefon, który został mi sprzedany przez operatora i jest na gwarancji. Łącznie się dokładni e co 5 min przez cała noc jest poza fizycznymi możliwościami człowieka. Takie przypadki już się zdarzały i ludzie strasząc sądem uniknęli kosztów. Według operatora każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie.
A to nie bylo czasami tak, że mialeś włączona pocztę do sprawdzania wiadomości, bo to jest bardzo prawdopodobne...
Arbuza napisał(a):szary779, dziękuję bardzo
Jeżeli macie rozeznanie w aktualnych cenach połączeń i esemesów (Tomato), czy w jakichś pakietach w tej sieci, byłabym wdzięczna za info
tygrys_8 napisał(a):Arbuza napisał(a):szary779, dziękuję bardzo
Jeżeli macie rozeznanie w aktualnych cenach połączeń i esemesów (Tomato), czy w jakichś pakietach w tej sieci, byłabym wdzięczna za info
Ja też dołączam się do pytania.
Pytam bo przy taryfie 0,29 pisze coś czego nie rozumiem: Naknada za uspostavu poziva iznosi 0,29 kn. Obračunska jedinica iznosi 60 sekundi.