tmach napisał(a):Na campingu w Splicie w czerwcu 2012 pogryzły nas komary(chyba że inne cholerstwo) i to bardzo.
tmach napisał(a):Na campingu w Splicie w czerwcu 2012 pogryzły nas komary(chyba że inne cholerstwo) i to bardzo.
zebik napisał(a):Komary nie gryzą tylko komarzyce poza tym tak są potrzebne w ekosystemie jak obrzyganemu jazda na deskorolce.
Lidija Bacic Fan napisał(a):zebik napisał(a):Komary nie gryzą tylko komarzyce poza tym tak są potrzebne w ekosystemie jak obrzyganemu jazda na deskorolce.
Stanowią ważny element różnego rodzaju zależności międzygatunkowych w tym pokarmowych.
arturac napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):zebik napisał(a):Komary nie gryzą tylko komarzyce poza tym tak są potrzebne w ekosystemie jak obrzyganemu jazda na deskorolce.
Stanowią ważny element różnego rodzaju zależności międzygatunkowych w tym pokarmowych.
ta, piją krew i choróbska przenoszą, to jest ten ważny element:)
Lidija Bacic Fan napisał(a):zebik napisał(a):Komary nie gryzą tylko komarzyce poza tym tak są potrzebne w ekosystemie jak obrzyganemu jazda na deskorolce.
zebik napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):zebik napisał(a):Komary nie gryzą tylko komarzyce poza tym tak są potrzebne w ekosystemie jak obrzyganemu jazda na deskorolce.
Jasne i pewnie jeszcze o miłości gadają jak latają. Zapraszam w lato do mnie to mi zabierzesz ter komary skoro je tak lubisz.
Lidija Bacic Fan napisał(a):Z przyjemnością, widzę jednak pewne trudności natury technicznej. Na przykład wyłapanie ich.
arturac napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Z przyjemnością, widzę jednak pewne trudności natury technicznej. Na przykład wyłapanie ich.
jak na rybach, trzeba zanęcić:)
a jakbyś wystawił 4 litery na słońce?
byłoby ekologicznie:)
Lidija Bacic Fan napisał(a):arturac napisał(a):Lidija Bacic Fan napisał(a):Z przyjemnością, widzę jednak pewne trudności natury technicznej. Na przykład wyłapanie ich.
jak na rybach, trzeba zanęcić:)
a jakbyś wystawił 4 litery na słońce?
byłoby ekologicznie:)
Myślę, że powstrzymam się od skomentowania Twojego postu.
pawelh napisał(a):Ciekawy temat chyba nikt nigdzie tyle nie napisał o komarach co na Cro.pl