Już jest noc,coraz wiecej turystów ciągnie na występy do" Krainy Fantzjii"
petris napisał(a):Wybraliśmy się o zachodzie słońca,kiedy nie ma turystów aby zrobić zdjecia z ulicy baśni.
petris napisał(a):Dziekuję!! Walczę z tym od dłuższego czasu.
Może jeszcze wrócę do krainy fantazjii,jesli sie podoba
Lidia K napisał(a):petris napisał(a):Wybraliśmy się o zachodzie słońca,kiedy nie ma turystów aby zrobić zdjecia z ulicy baśni.
To są niektóre niewidziane przez nas foty.petris napisał(a):Dziekuję!! Walczę z tym od dłuższego czasu.
Może jeszcze wrócę do krainy fantazjii,jesli sie podoba
Petris, zrób cytuj i zobaczysz różnicę, gdzie trzeba dopisać /s640
Tak wyglada link bez podania rozmiaru zdjęcia u Ciebie nawet gdy je widzisz my NIE
Tak wygląda poprawiony i widoczny u wszystkich.
Tak możesz szybko poprawić to ci już jest.
Ale żeby tego nie trzeba było robić, należy pamiętać o zaznaczaniu w picasie rozmiaru zdjęcia. Widać, że prawie zawsze robisz to poprawnie, tylko czasami z pośpiechu nie. Wtedy picasa będzie wiedzieć w jakim rozmiarze chcesz mieć link do zdjęć.
Pozdrawiam Lidia
shtriga napisał(a):Powoli doganiam Twoją relację Marysiu. Kolorowe rybki przepiękne. Trochę z Twoich miejsc zobaczyłam w listopadzie ub.r. Ale z Góry Nebo miałaś zdecydowanie lepsze widoki!!!
Ten plastikowy Egipt strasznie mi ciśnienie podnosił. Już to pisałam tu i tam Ale jak się już z niego wyjedzie na pustynię, to jest już bardziej fascynująco.
Pozdrawiam!
petris napisał(a):A wiec koniec mojej podróży.
Może swoimi zdjęciami zacheciłam do zobaczenia przeróżnych kolorów,.posmakowac innych smakow ,lub odpocząć nad morzem cieplutkim z kolorowymi rafami i rybkami, których kolory zmuszaja do usmiechu.....
petris napisał(a): Może swoimi zdjęciami zacheciłam do zobaczenia przeróżnych kolorów,.posmakowac innych smakow ,lub odpocząć nad morzem cieplutkim z kolorowymi rafami i rybkami
JacYamaha napisał(a):Ta opowieść była jak moda na sukces to nie może się tak nagle skończyć, plizzzzzzz