Weszliśmy na punkt widokowy aby podziwiac takie widoki..
Nareszcie czas na herbatkę bardzo gorącą,bardzo slodka z traw zbieranych na pystyni.
Mozna kupić arafatki i inne cudeńka,oraz rożne zioła miejscowe
Janusz Bajcer napisał(a):Widoki ciekawe ale ciekawym też jak była temperatura powietrza
petris napisał(a):FUX napisał(a):Utwierdzam sie w przekonaniu, że Egipt jest miejscem, ktore niekoniecznie muszę natychmiast zaliczyć...
Jestem III raz w Egipcie.(...)A co co Egiptu masz całkowitą rację.Ale jeszcze pojade, nie zobaczyłam jeszcze samego cypelka Sunaju
dangol napisał(a):petris napisał(a):FUX napisał(a):Utwierdzam sie w przekonaniu, że Egipt jest miejscem, ktore niekoniecznie muszę natychmiast zaliczyć...
Jestem III raz w Egipcie.(...)A co co Egiptu masz całkowitą rację.Ale jeszcze pojade, nie zobaczyłam jeszcze samego cypelka Sunaju
Fakt, Jordania z pierwszej części Twojej relacji zdecydowanie jest bardziej w moim guście, niż Egipt. Do Jordanii pewnie się za kila lat wybiorę (jak już poznam te miejsca, które sobie wcześniej wymarzyłam ), ale Egipt też umieszczam na swojej liście
FUX napisał(a):Utwierdzam sie w przekonaniu, że Egipt jest miejscem, ktore niekoniecznie muszę natychmiast zaliczyć...