piekara114 napisał(a):Dzięki za relację. Najbardziej podobały mi się wysepki, szkoda, że Bangkoku tak mało, jakoś zakładałam, że mocniej się tam pokręcicie...
Ja również dziękuję

. W Bangkoku byliśmy dwa dni. Chcieliśmy zasmakować wszystkiego po trochu, żeby poczuć klimat miasta i chyba nam się udało. Nie spieszyliśmy się podczas zwiedzania, ale też nie marnowaliśmy czasu. Wizytę w galerii można by wymienić na jakąś świątynię

. Jest jeszcze kilka ciekawych miejsc, dzieciom moim np. bardzo podobało się w domu Jima Thompsona. Jeszcze z jedne dzień by się przydał.
piekara114 napisał(a):Jak pisałam, Tajlandię planuję na rocznicę ślubu, ale jednak nie we wrześniu.... Przesunę wyjazd na ten główny sezon (zimowy), aby zobaczyć jej główne atrakcje...
Nie dziwię się, jeśli tylko mogłabym sobie pozwolić na 2-3 tygodnie w zimie, to też wybrałabym widokowe Phuket, Krabi, PiPi i tamtejsze wysepki. Jestem pewna, że to będzie Wasza najlepsza rocznica ślubu

.
piekara114 napisał(a):Sycylia już pewnie już dokładnie rozplanowana, Karpathos pewnie też... A jak sytuacja z BiH+Cro?
Sycylię mam gotową z Twojej relacji

. Jeden dzień Katania, jeden Syrakuzy, jeden Etna i do domu. To taki weekendowy wypad z koleżankami

.
Karpathos połączmy z Rodos. Skorzystam z relacji Agnieszki

, a BiH i Cro własnym autem więc na luzie. Tego mi trzeba po samolotowych wypadach, podróży swoim samochodem ze swoim nadbagażem

.