napisał(a) wiola2012 » 06.08.2024 22:06
Odnośnie drabiny odpowiem, że rację mieli Ci, którzy stwierdzili, że to suszarka na ubrania. Aczkolwiek nic nie stało na przeszkodzie, żeby wykorzystać ją w innym celu
Kapitańska Baba napisał(a):Wystrój Toyotki mnie rozbawił, muszę koniecznie pokazać mężowi
Taki Wesoły Autobus
piotrf napisał(a):To bardzo fajne samochody , mieliśmy taki sam do dyspozycji w Australii , ale takiego wystroju nie miał
Fajne, z bardzo wygodnymi fotelami, luźne, akurat dla naszej grupy. Wystrój czasami zaskakiwał, albo gadżety wewnątrz
maslinka napisał(a):Moim zdaniem drabina na balkonie to suszarka - na ręczniki/stroje kąpielowe
Mieliśmy podobną w apartmanie na Mljecie, tylko że w łazience
Tak, dopiero jak w kolejnym hotelu zobaczyłam taki sprzęt w łazience upewniłam się co do jej przeznaczenia
.
megidh napisał(a):wiola2012 napisał(a): Chowam się szybko w pokoju, bo na balkonie jest niemiłosiernie gorąco.
Jakie temperatury powietrza były podczas Waszego pobytu ?.
Przeważnie około 30-35 stopni, w Bangkoku na pewno wyższe. Przed naszym wyjazdem, w Polsce nie było takich upałów jak później, dlatego nie zdążyliśmy się przyzwyczaić. No i wilgotność powietrza początkowo potęgowała odczucie gorąca, ale szybko się do niej przyzwyczaiłam
.
AgaGy napisał(a):W te wakacje ja także po raz pierwszy korzystałam z e-sim w Albanii. I też polecam to rozwiązanie..
Akurat nam w Albanii e-sim nie działało. Mieliśmy wtedy wykupiony pakiet z Airalo. Później doczytałam, że to były jakieś przejściowe problemy techniczne. Natomiast revolut jeszcze mnie nie zawiódł. Warunek - trzeba mieć urządzenie obsługujące e-sim
.