Kapitańska Baba napisał(a):To absolutnie nie jest prawda!!!!!
Dziękuję Beatko, ale jednak prawda . Ale co ja poradzę, że tak lubię te smaki i tajskie, i marokańskie, i polskie
wiola2012 napisał(a):megidh napisał(a):Wiola, znowu taki długi przestój .
Zabieraj się za pisanie .
Bo ja wakacje planowałam i meile do wypożyczalni rozsyłałam, i bilety kupowałam, i to strasznie dużo czasu zabiera, a popracować też trzeba . Dzięki za motywację
tony montana napisał(a):Ośrodek bardzo fajny, choć przygoda z agodową rezerwacją słaba ...
piekara114 napisał(a):Fajny ośrodek, a Agoda?.... - ja nie mogę się do niej przekonać, co raz trafiam na negatywne opinie, problemy z rezerwacjami i jednak wolę przepłacić, ale mieć spokój.
Kapitańska Baba napisał(a):Jedzie człowiek przez pół świata żeby usłyszeć, ze nie ma gdzie spać...współczuję takiej atrakcji, to zupełnie niepotrzebne nerwy w czasie urlopu
Dobrze, że pozostałe wrażenia z hotelu wynagradzały kiepski początek
tony montana napisał(a): ..muszę wrócić sporo stron w tył w tej relacji, bo nie widzieć czemu jakoś ją zaniedbałem, dlaczego!?!?!
wiola2012 napisał(a):Aglaia napisał(a):To się pochwal chociaż jaki kierunek obraliście ;-) .
Kierunek bliski memu sercu czyli Grecja
Będziemy w lipcu na Karpathos (zachęceni przez niektórych z tego forum ), a w sierpniu chciałabym krótki wyjazd samochodowy do Chorwacji.
piotrf napisał(a):Współczuję Ci stresu związanego z agodową rezerwacją , wiem że tak czasem bywa , tylko dlaczego na wakacjach
piotrf napisał(a):Miejscówka paluszki lizaćwiola2012 napisał(a):Ośrodek super, jakbym jechała ponownie to tam.
To najlepsza rekomendacja
Aglaia napisał(a):Czyli powrót do Europy :-) .
Aglaia napisał(a):...podróżowaliście wiekszą grupą więc znalezienie alternatywnego noclegu mogło być trochę kłopotliwe.
Współczuję. Takie atrakcje się fajnie wspomina po kilku latach, ale tam na miejscu wesoło nie jest.wiola2012 napisał(a):Hello, I have reservation ….
No i zaczęło się .
Nie mają naszej rezerwacji.
Fajny ten ośrodek i jego otoczenie. Ale o co chodzi z tą wodą ?wiola2012 napisał(a):Plan na popołudnie : basen, morze, jedzenie tzn. odwrotnie: jedzenie, basen, morze, spacer, integracja.
Plaża przy naszym ośrodku wyglądała fajnie, a co najważniejsze woda była cały czas i nigdzie nie odpływała ..