Piękne miejsce , chyba nie umiałbym sobie odmówić wizyty tam będąc na Waszym miejscu
Dobrze wiem jakim zbawieniem w upale może być przymglone przez chmury czy mgły słońce dlatego doskonale rozumiem Twoją siostrę . . .
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Piękne miejsce , chyba nie umiałbym sobie odmówić wizyty tam będąc na Waszym miejscu
piotrf napisał(a):Dobrze wiem jakim zbawieniem w upale może być przymglone przez chmury czy mgły słońce dlatego doskonale rozumiem Twoją siostrę . . .
piotrf napisał(a):wiola2012 napisał(a):Wybieramy dla odmiany knajpkę, która przyciągnęła nas zapachem grillowanego mięsiwa. Niestety musieliśmy usiąść w środku, bo stoliki od strony morza pływały .
Bo to zdecydowanie odpływowa knajpa była
ziemniak napisał(a):fajna relacja, a zdjęcia szczególnie te z pierwszej strony
ziemniak napisał(a): Bardzo mi spodobały się twoje słowa wstępu, takie idealne do słowa Tajlandia. My byliśmy w grudniu 2014 roku na jednym z półwyspów Krabi. Polecieliśmy też na dzień do Bangkoku. Dla nas przygoda niesamowita i dobre jedzenie. Znajomi, którzy polecieli rok później w te same okolice powiedzieli, że dla nich totalna porażka.
ziemniak napisał(a):fajna relacja, a zdjęcia szczególnie te z pierwszej strony
ziemniak napisał(a): Bardzo mi spodobały się twoje słowa wstępu, takie idealne do słowa Tajlandia. My byliśmy w grudniu 2014 roku na jednym z półwyspów Krabi. Polecieliśmy też na dzień do Bangkoku. Dla nas przygoda niesamowita i dobre jedzenie. Znajomi, którzy polecieli rok później w te same okolice powiedzieli, że dla nich totalna porażka.
wiola2012 napisał(a):Część grupy, w tym ja z mężem, wypożyczamy skutery, żeby rozejrzeć się trochę po wysepce.
megidh napisał(a):wiola2012 napisał(a):Część grupy, w tym ja z mężem, wypożyczamy skutery, żeby rozejrzeć się trochę po wysepce.
Skutery to fajny sposób na zwiedzanie, ale ja już chyba nigdy na niego nie wsiądę. Blizna na łuku brwiowym (na szczęście malutka) przypomina mi o tym, aby nie ryzykować.
wiola2012 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Niezła ta knajpa. Siedzisz sobie spokojnie a tu obiad odpływa
Dla mojej zimowej figury byłoby lepiej, żeby wszystkie posiłki odpłynęły
piotrf napisał(a):Ze skuterami jest tak , ... Trzeba uważać i to bardzo na takich z "ułańską fantazją"