Dacia jeździliśmy w Armenii. Przez 2 tygodnie wakacji sprawowała się bez zarzutu.
Czeka na dalszą część. Nam plany na Maroko pokrzyżował COVID i jakoś nie zanosi się na rychły powrót do tych planów. Ale kiedyś na pewno tam zawitamy
..png)
..png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Zamieszanie z lotami to jakiś koszmarek, dobrze, że udało się przesunąć daty![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Samochód widzę spory ale do marki nie mam zaufania-w tym temacie jestem bardzo wybredna![]()
![]()
![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Fajnie tak chodzić bez kurtki, już mi się tęskni za cieplejszym powietrzema na zewnątrz
..png)
PAP napisał(a):wiola2012 napisał(a):dangol napisał(a):Formalności na lotnisku jednak sporo luźniejsze, ...
Jeżeli mogę jeszcze w temacie... nam w maju na przejściu lądowym z Ceutą też wpisali numer pod pieczątką wjazdową
... a na auto dostaliśmy biały mały kwitek odprawy czasowej chyba na 6 miesięcy, o ile dobrze pamiętam
...
PAP
.png)
Aglaia napisał(a):Zmiany lotów mogą wkurzyć - dobrze, że udało się wszystko poskładać na nowo.
Aglaia napisał(a):Dacia jeździliśmy w Armenii. Przez 2 tygodnie wakacji sprawowała się bez zarzutu.
Aglaia napisał(a):Czeka na dalszą część. Nam plany na Maroko pokrzyżował COVID i jakoś nie zanosi się na rychły powrót do tych planów. Ale kiedyś na pewno tam zawitamy.
..png)
maslinka napisał(a):Melduję się oczywiście u Ciebie i nadrabiam po tygodniu szusowania w Dolomitach![]()
maslinka napisał(a):Póki co, nie jestem jeszcze gotowa porzucić nart dla wyjazdu w ciepłe kraje, przynajmniej nie zimąAle na szczęście są jeszcze inne pory roku
![]()
maslinka napisał(a):Skomplikowanie wyglądają lotniskowe "ceregiele", ale zawsze to nowe doświadczenie i samo "rozkminianie" tego z pewnością przynosi dużo satysfakcji
..png)
..png)
wiola2012 napisał(a):Kolory i smaki Maroka
czyli tajinowy zawrót głowy.
Ustawiam nawigację na telefonie, Internet działa szybko, nie zawiesza się, google pokazuje, że do mieszkania mamy 9 km czyli 25 minut. Okazało się, że jest to czas największych korków w Marrakeszu. Bardzo mi się podobała ta droga z lotniska do miasta, szczególnie rzędy egzotycznych drzew, ale zdjęcia wieczorne z samochodu wyszły rozmazane.
Dojeżdżamy do osiedla na którym mamy zarezerwowane riady.
.png)
.png)
PAP napisał(a):Jeżeli dobrze wytropiłem, to całkiem sympatyczną okolicę na nocleg znaleźliście...
https://www.google.pl/maps/place/PHARMA ... ?entry=ttu
PAP napisał(a):Że dopytam, jak / gdzie noclegi były wyszukiwane przed wyjazdem?
PAP
.png)
piekara114 napisał(a):A ja się zapytam o ceny noclegów?
piekara114 napisał(a):Dawaj dużo konkretów, choć właśnie plan na wiosnę kilka minut temu odleciał....
.png)
Chyba będzie samochodowa objazdówka...jeszcze się zobaczy...wiola2012 napisał(a):Ale jak to tak sobie odleciał?
.png)
Oj tak!Chociaż słyszałam w radiu, że emu (w jakimś ogrodzie zoologicznym) zaczynają strusie amory, znoszą jaja i to znak, że wiosna tuż tuż