Także dziękuję za Twój czas i relację
pozdrawiam, Michał
Kapitańska Baba napisał(a):Wiolu - nadrobiłam ale nie sądziłam, że to już koniec Za szybko
Kapitańska Baba napisał(a):Ocean z ostatniego odcinka, mewy, wschód słońca - raj na ziemi
Kapitańska Baba napisał(a):Dzięki za tę podróż i do zobaczenia mam nadzieję w kolejnych Twoich relacjach
ziemniak napisał(a):Tak szczerze to nie wiadomo. Na weekend majowy przez pół roku w zależności od pogody miał być Bałtyk lub Adriatyk. Trzy dni przed zastanawialiśmy się między Mazurami, a Borami Tucholskimi, aż w końcu dzień przed zadecydowaliśmy, że jednak jedziemy rowerami na Jurę z Częstochowy do Krakowa.
ziemniak napisał(a):Jeśli pogoda dopisze to znowu rowerowo, mamy rezerwację w Swarzewie na 29 maja - 2 czerwca. Potem od 20 do 30 czerwca jezioro Ochrydzkie w Macedonii Północnej.
wiola2012 napisał(a):(...) Ochryd i okolice jest świetny i na sto procent będziecie zadowoleni .
ziemniak napisał(a):W Ohrydzie byliśmy pół dnia w 2013 roku, a w zeszłym roku cztery dni w Lin i jeden dzień po stronie Macedonii Północnej.
W Lin było kapitalnie. Typowe agrowczasy w wiosce, która przypominała nam wakacje z naszego dzieciństwa ...