wiola2012 napisał(a):te kiero napisał(a):wiola2012 napisał(a):Warzazat - studio filmowe
Fajne miejsce, bardzo chętnie bym explorował, szczególnie to egipskie Maroko ; niedawno zdano mi relację z Maroka, ale o tym nie wspomniano słowem.piekara114 napisał(a):A mnie to miejsce całkowicie nie przekonuje. Oglądałam już je w kilku relacjach, blogach i dalej do mnie nie przemawia, dalej nie wrzucam pineski na swoją mapę.PAP napisał(a):Nas też nie przekonało ... nie wiem jak dla Wioli i jej Ekipy, ale nam wydawało się na zdjęciach tandetnie sztuczne i kiczowate, więc sobie ze spokojem to odpuściliśmy ...
I o to chodzi, żeby czytać relację i wybierać dla siebie to, co się podoba .
Byłam ciekawa jak wygląda studio filmowe i tę ciekawość zaspokoiłam. Oglądane obiekty nie mają żadnej wartości, to po prostu filmowe dekoracje. Trzeba trochę poczuć się jak dziecko, tu zajrzeć, tam wejść , mi się podobało, mojemu mężowi niekoniecznie. Tak jak już wspominałam, będąc w okolicy można zajrzeć, będąc z dziećmi można się fajnie pobawić .
A Ktoś z Was w ogóle pomyślał, że to ma wartość turystyczną, jeżelim napisał co napisał
Bardziej wartość sentymentalną do filmów a może moje "egipskie" foty, w końcu zaspokoiły by fanów Egiptu w moim kręgu i miałbym już spokój