napisał(a) wiola2012 » 02.02.2024 23:53
piekara114 napisał(a):Nie zazdroszczę tych zmian lotów - to jest czynnik, który mnie zawsze lekko blokuje, a co jak odwołają?
Nawet nie myślałam o locie do Marrakeszu, cały czas obstawiałam Adagir... chyba muszę i na to lotnisko popatrzeć...
Z Marakeszu do Agadiru prowadzi autostrada. My nią nie jechaliśmy z racji na zwiedzanie
, ale 250 km w niecałe 3 h można spokojnie pokonać. Możemy mówić, że mieliśmy farta, gdyby te zawirowania miały miejsce kilka dni później, to byśmy stracili pieniądze za rezerwację na booking. Te riady, które zarezerwowałam w Marakeszu pobierały pieniądze na 30 dni przed zameldowaniem. Większość fajnych miejscówek, które spełniały nasze wymagania, miała takie restrykcyjne zasady.
piekara114 napisał(a):Nie wiedziałam, że po przylocie jest taka rozmowa
Ja też nie, śmialiśmy się później bo koleżanka zapytana o miejsce pobytu mówi :
-Nie wiem, koleżanka wie. Na co pan w okienku groźnym głosem: To proszę ją zapytać.
piekara114 napisał(a):I to jest dobra oferta na auto: przyzwoita kasa, bez depozytów i kk
a nie to co na Sycylii
Link do wypożyczalnie nie działa.
Już powinien działać.
Inne wypożyczalnie w Agadirze też dawały niezle oferty, ale ta była wg mnie najlepsza i dopytałam dokładnie, ubezpieczenie obejmowało wszystko. Mają też biuro w Marakeszu, ale większość aut jest w Agadirze.