longtom napisał(a):Z wody powoli wychodzą ludzie
Z wody to wyszły płazy.
Ludzie pojawili się potem
No, niestety, załapałem się na waleta, ale chyba nie będziesz się gniewał?
Pozdrawiam
jan_s1 napisał(a):weldon napisał(a):... chyba nie będziesz się gniewał?
Myślę,że nie. Był cały dzień w konobie, to ma dobry humor.
kulka53 napisał(a):...czekamy na nią
weldon napisał(a):*) oczywiście, że nie dotyczy to większości Wojtka wspomnień, bo w niektóre z tamtych miejsc, to by mnie wołami nie za ... przepraszam, nie wciągnęli
kulka53 napisał(a):żartowałem że następnym razem musimy ubrać górskie buty właśnie a tu proszę, znaleźli się tacy którzy je stosują
Franz napisał(a):kulka53 napisał(a):żartowałem że następnym razem musimy ubrać górskie buty właśnie a tu proszę, znaleźli się tacy którzy je stosują
Byłem kilkakrotnie w Chorwacji i zawsze miałem ze soba porządne buty.
Franz napisał(a):Dogoniłem po powrocie i od razu załapałem się na góry.
anakin napisał(a):longtom napisał(a):Na plażę Beretnica przyszła też ekipka w klapkach
I chyba nawet dotarli z powrotem na parking, bo truchełek żadnych w drodze powrotnej nie widzieliśmy
:
Debili nigdzie nie brakuje...
BeJur napisał(a):anakin napisał(a):longtom napisał(a):Na plażę Beretnica przyszła też ekipka w klapkach
I chyba nawet dotarli z powrotem na parking, bo truchełek żadnych w drodze powrotnej nie widzieliśmy
:
Debili nigdzie nie brakuje...
czepiacie się oni pojechali na plażę .... a plaża wiadomo - parking, las, wydmy, piasek ......
a że tu przez Orlą Perć się idzie ..... nie ich wina
anakin napisał(a):BeJur napisał(a):
czepiacie się oni pojechali na plażę .... a plaża wiadomo - parking, las, wydmy, piasek ......
a że tu przez Orlą Perć się idzie ..... nie ich wina
Jest jeden plus tego wszystkiego.
Drugi raz tam nie pójdą!
Powrót do Nasze relacje z podróży