I znowu będziemy trzymani w niepewności. Wstydź się!
W oczekiwaniu na ciąg dalszy pragnę zaproponować arbuza z procentem
longtom napisał(a):chciałbym wszystkich ostrzec Wracaliśmy tą samą drogą, mijając te same skały a do tego słońce świeciło nam w plecy.
EithelAmarth napisał(a):W oczekiwaniu na ciąg dalszy pragnę zaproponować arbuza z procentem
CROberto napisał(a):Wspaniałe są te voyage wzdłuż skalnych ścian i żeby się nimi zachwycić w 100% po prostu trzeba je opłynąć......
kulka53 napisał(a):... aż dziwne że taka pusta. Właśnie o takie miejsca nam chodzi, takich zawsze szukamy
EithelAmarth napisał(a):Pytanie, czy do tej zatoczki można tylko drogą morską dotrzeć czy też z lądu?
Roxi napisał(a):longtom napisał(a):Tym bardziej, że pół arbuza to akurat porcja dla dwóch osób.
Pół arbuza, to porcja w sam raz dla mnie... chociaż trochę późnej w brzuchu chlupocze
I do jednej i do drugiej z szutrówki Sv. Nedjela-Dubovica można zejść. Ponoć jest stromo, ale osobistych doświadczeń nie mam. O zejściu do Lučište pisało w tym roku kilka osób np Mariusz 77. Do Pišćeny jest chyba ścieżka wzdłuż wody od strony Dubovicy. W każdym razie widzieliśmy początek ścieżki i że ktoś tam szedł.
A najlepiej oczywiście kajakiem
dangol napisał(a):Cóż... ja wolę popatrzeć na to, co pokazujecie, do kajaka na morzu nie wsiądę . Ale do arbuza chętnie się podłączę , obojetnie czy z procentami, czy bez .
Krzychooo napisał(a):Oooo, dotarłeś do zatoczki Pišćena. Bardzo ładna! Ja widziałem ją tylko z góry.
EithelAmarth napisał(a):Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Mam nadzieję, że będę miała okazję sprawdzić, jak bardzo zejście jest strome