weldon napisał(a):
Wręcz przeciwnie,..
Tak sobie myślę, czy kolejnych odcinków, przed publikacją, nie wysyłać do ciebie do korekty merytorycznej
longtom napisał(a):weldon napisał(a):
Wręcz przeciwnie,..
Tak sobie myślę, czy kolejnych odcinków, przed publikacją, nie wysyłać do ciebie do korekty merytorycznej
jakoś nie żałujemy.
Interseal napisał(a):Co z tego, skoro tak daleko i tak nietanio... I jeszcze ta mała dawka ryzyka. Wpłyniemy lub nie.
Interseal napisał(a):Nooo.. mnie się podoba.
CROberto napisał(a):Wiesz co Tomku....oddałbym Ci jedną godzinę w miasteczku z pełnią księżyca w tle za........jedną minutę w grocie.....extra.........
weldon napisał(a):
To byłoby strasznie przykre jakby nam ... tobie ... wam ... ech, w zasadzie to nam , słońce nie dopisało
kaszubskiexpress napisał(a):...że w dniu, w którym mieliśmy tam być, nie wpływano do środka, ...
Aldonka napisał(a):bluesman napisał(a):Każdy by chciał, a tu jeszcze zima przed nami ............
Może by ją tak przespać? Łatwiej ją przetrwać przy takich opowieściach.
weldon napisał(a):
Dziękuję, postoję
bluesman napisał(a):
Bluesmany i Blueswomanki jeżdżą intensywnie na biegówkach (to sport wspomagający rower) vide zdjęcia w temacie o Bieszczadach. Tupią także po górach, ...
anakin napisał(a):Ciekaw jestem czy woda podnosi się tak, że zasłania całkowicie wejście do niej...
Jeżeli tak, to powrót......
Interseal napisał(a):Bisevo ...samochody...
Interseal napisał(a):Czyli miałeś przy okazji omawiany ostatnio dość często "fish picnic"... i to nie z makrelą!
longtom napisał(a):Na jednej z nich ofiara katatonicznego ataku wywołanego zapewne nadmiarem emocji w jaskini.
Powrót do Nasze relacje z podróży