Tak powitałeś tą lawendą, że przez moment się poczułem, jakbym jeszcze z Francji nie wrócił.
Pozdrawiam,
Wojtek
Aguha napisał(a):Longtom jak zwykle dajecie czadu!!!
Elizasz napisał(a): Nas dopadły wiatry, chmury, deszcz i burza... na szczęście tylko 3 dni;)
piotrf napisał(a):I już na początku jest pięknie
Franz napisał(a):Tak powitałeś tą lawendą, że przez moment się poczułem, jakbym jeszcze z Francji nie wrócił.
bluesman napisał(a):L. to nie jest sprawiedliwe......... pojechałeś wcześniej, wróciłeś później od nas
slawekewa napisał(a):Kurna
siedzę w robocie i zaczyna mnie skręcać od tych widoków
longtom napisał(a):Chyba długo tam byłeś w tym roku.
Prowansja
Aguha napisał(a):longtom napisał(a):Jeszcze trochę mam w planie pokazać
Czas zacząć realizować plany!
Franz napisał(a):... Ale w Langwedocji już znalazłem miejsca, których jeszcze nie widziałem, bądź widziałem bardzo dawno temu.
Jeszcze sypiam ale jak moje posty będą się ukazywać o absurdalnych porach dnia i nocy - to wtedy będzie można gratulowaćlongtom napisał(a): Ty chyba ostatnio też nie masz wielu okazji do wysypiania.
weldon napisał(a):longtom napisał(a):Jak za szybko wszystko opowiem to co będę robił jesienią.
Muk ... mugł ... Kurcze, na deszczu stał
Tymona napisał(a):...ale jak moje posty będą się ukazywać o absurdalnych porach dnia i nocy - to wtedy będzie można gratulować
Tymona napisał(a):Jeszcze sypiam ale jak moje posty będą się ukazywać o absurdalnych porach dnia i nocy - to wtedy będzie można gratulowaćlongtom napisał(a): Ty chyba ostatnio też nie masz wielu okazji do wysypiania.
A to pływające dwukadłubowe ustrojstwo zamiast dwóch delfinków jako logo to raczej powininno mieć ... nie wiem... może dwa smoki
pozdrawiam
Lidia K napisał(a):Hmm, bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że wcale nie będą się Twoje posty ukazywać. Przez kilka dni może kilkanaście dni.
mysza73 napisał(a):A zdjęcia, hmmm ...
jak zwykle cudo
Powrót do Nasze relacje z podróży