hajduczek napisał(a):hm Jacuś czyżbyś tutaj znalazł link do listy Jacunia?a ja już byłam pełna podziwu.....jaki Ty masz "łeb"
Teraz proszę to odwołać bo nie znalazłem tu tylko przez google - nie pozostaje Ci nic innego jak nadal mnie podziwiać
Jacek S napisał(a):hajduczek napisał(a):hm Jacuś czyżbyś tutaj znalazł link do listy Jacunia?a ja już byłam pełna podziwu.....jaki Ty masz "łeb"
Teraz proszę to odwołać bo nie znalazłem tu tylko przez google - nie pozostaje Ci nic innego jak nadal mnie podziwiać
Joanka23 napisał(a)::lol:
Ilość bagażu nawet mnie rzuciła na kolana
Tak z ciekawości... o wszystkim pamiętaliście, czy jednak coś by się jeszcze przydało?
longtom napisał(a):Witajcie nieszczęśni czytelnicy...
Lekko nie będzie, 2 aparaty, ponad 2000 zdjęć.
longtom napisał(a): Doskonałym pomysłem (oczywiście z forum cro.pl) był audiobook. Zafundowałem sobie Stiga Larssona, "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet". To 10 godzin czytania, jeszcze sporo mi zostało do odsłuchania Może zostawię sobie na za rok
cdn.
marsylia napisał(a):Milutko tu , już nie mogę się doczekac na te Fszystkie fotylongtom napisał(a): Doskonałym pomysłem (oczywiście z forum cro.pl) był audiobook. Zafundowałem sobie Stiga Larssona, "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet". To 10 godzin czytania, jeszcze sporo mi zostało do odsłuchania Może zostawię sobie na za rok
cdn.
nie warto zostawiać, bo II i III część są jeszcze lepsze
Powrót do Nasze relacje z podróży