hajduczek napisał(a):hm Jacuś czyżbyś tutaj znalazł link do listy Jacunia?a ja już byłam pełna podziwu.....jaki Ty masz "łeb"![]()
Teraz proszę to odwołać bo nie znalazłem tu tylko przez google - nie pozostaje Ci nic innego jak nadal mnie podziwiać

Jacek S napisał(a):hajduczek napisał(a):hm Jacuś czyżbyś tutaj znalazł link do listy Jacunia?a ja już byłam pełna podziwu.....jaki Ty masz "łeb"![]()
Teraz proszę to odwołać bo nie znalazłem tu tylko przez google - nie pozostaje Ci nic innego jak nadal mnie podziwiać![]()
![]()
Joanka23 napisał(a)::lol:
Ilość bagażu nawet mnie rzuciła na kolana
Tak z ciekawości... o wszystkim pamiętaliście, czy jednak coś by się jeszcze przydało?
longtom napisał(a):Witajcie nieszczęśni czytelnicy...
Lekko nie będzie, 2 aparaty, ponad 2000 zdjęć.
longtom napisał(a): Doskonałym pomysłem (oczywiście z forum cro.pl) był audiobook. Zafundowałem sobie Stiga Larssona, "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet". To 10 godzin czytania, jeszcze sporo mi zostało do odsłuchania![]()
![]()
Może zostawię sobie na za rok
![]()
cdn.
marsylia napisał(a):Milutko tu, już nie mogę się doczekac na te Fszystkie foty
longtom napisał(a): Doskonałym pomysłem (oczywiście z forum cro.pl) był audiobook. Zafundowałem sobie Stiga Larssona, "Mężczyźni którzy nienawidzą kobiet". To 10 godzin czytania, jeszcze sporo mi zostało do odsłuchania![]()
![]()
Może zostawię sobie na za rok
![]()
cdn.
nie warto zostawiać, bo II i III część są jeszcze lepsze
Powrót do Nasze relacje z podróży