Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Knajpki w Podgorze

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karin74
Cromaniak
Knajpki w Podgorze

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 16.08.2013 20:57

CRO-maniacy! :D czy możecie polecić jakąś dobra knajpkę, restauracje w Podgorze. Nie chodzi mi o pizzerie, ale o miejsce, w którym można zjeść dobry obiadek. A czy w Podgorze jest konoba na wzór tej w Primośtenie? Kto był i tam pił to wie o co chodzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam bardzo serdecznie
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 21.08.2013 21:00

Szkoda, że nikt nic nie wie :(
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 22.08.2013 08:12

Rozumiem, że w tematach o najlepszych i polecanych restauracjach i konobach..... nic nie ma?
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 22.08.2013 09:09

arb napisał(a):Rozumiem, że w tematach o najlepszych i polecanych restauracjach i konobach..... nic nie ma?

szukam, szukam i .....nic nie widzę 8O , ślepota jakaś czy cuś....
podobno w moim wieku jeszcze się powinno się mieć dobry wzrok, ale od reguły zawsze są wyjątki.. :mrgreen:
posiedzę jeszcze i poszukam, do 1 września może znajdę....
Pozdrawiam gorąco
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 22.08.2013 10:41

I ja tego nie widziałam? 8O
jestem od 1 września do 14...
Wielkie dzięki :D :papa:
arb
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arb » 22.08.2013 10:55

W takim razie na pewno odezwę się tutaj w sprawie piwa, gdyż od 9. przebywam na ul. Hvarskiej...
majtek78
Plażowicz
Podgora-knajpki

Nieprzeczytany postnapisał(a) majtek78 » 25.07.2016 11:37

Wybieram się 31.07.2016 do Podgory.
Jak ktoś był to proszę o podpowiedź, gdzie wybrać się do knajpki na dobre jedzenie.
SenS
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) SenS » 26.07.2016 10:50

Polecam, restaurację/konobe Roko. Ceny minimalnie wyższe niż u innych ale naprawdę warto. Pyszne jedzenie i super obsługa. Będę tam przejazdem w tym roku i na pewno ich odwiedzę. A na piwko, trochę dalej, grill ruzmarin z tego co pamiętam 15kn.
Ustian
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ustian » 27.07.2017 06:24

Namowieni przez dzieci na pizze poszlismy do Ahipary. Kelner mily, zartowal, az zlozylismy zamowienie. Duza pizza na dwoje doroslych i dwojke malych dzieci, dwa piwa, sprite i sok. W jednym momencie mu sie odwidzialo, jakby umial to nas wy*******. Czulem sie jak najwiekszy zebrak. Nie dal nam sztuccow, talerzy mowie no to przeciez pizza to nie musi byc, ale innym jednak dawal. Niestety ale dalo sie odczuc, ze zajmujemy im stolik. Juz na pewno im stolika nie zajme.
Na przeciwko restauracji Ruva pod hotelem Podgorka jest w barze stoisko z lodami, a ze maja bardzo dobre lody kokosowe to trzy razy dzennie zagladalismy tam z plazy. Jedna dziewczyna brunetka, mila ogolnie ok. Druga ciemna blondynka zaraz jak przyszlismycos tam do swojej kolezaneczki z usmiechem o polakko i sie chichotaly. Dobra mowie nie rozumiem to nie wiem z czego sie smieją. Za drugim razem chciala mnie okrasc na 20kun, żona za 2lody po 7 dala 100 a dostala 66. Po minucie podszedlm ze mi zle wydala i bez patrzenia na reszte dupla mi 20kun na lade.
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 27.07.2017 11:03

Ustian napisał(a):Namowieni przez dzieci na pizze poszlismy do Ahipary. Kelner mily, zartowal, az zlozylismy zamowienie. Duza pizza na dwoje doroslych i dwojke malych dzieci, dwa piwa, sprite i sok. W jednym momencie mu sie odwidzialo, jakby umial to nas wy*******. Czulem sie jak najwiekszy zebrak. Nie dal nam sztuccow, talerzy mowie no to przeciez pizza to nie musi byc, ale innym jednak dawal. Niestety ale dalo sie odczuc, ze zajmujemy im stolik. Juz na pewno im stolika nie zajme.
Na przeciwko restauracji Ruva pod hotelem Podgorka jest w barze stoisko z lodami, a ze maja bardzo dobre lody kokosowe to trzy razy dzennie zagladalismy tam z plazy. Jedna dziewczyna brunetka, mila ogolnie ok. Druga ciemna blondynka zaraz jak przyszlismycos tam do swojej kolezaneczki z usmiechem o polakko i sie chichotaly. Dobra mowie nie rozumiem to nie wiem z czego sie smieją. Za drugim razem chciala mnie okrasc na 20kun, żona za 2lody po 7 dala 100 a dostala 66. Po minucie podszedlm ze mi zle wydala i bez patrzenia na reszte dupla mi 20kun na lade.

POLAKO...DESPACITO :oczko_usmiech: czyli....POWOLI :mrgreen:
Arooo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arooo » 03.08.2017 12:28

Polecam Restaurację Paradiso w Podgorze-Ćaklie ( spacerkiem 10 min z Podgory)
Fantastyczny klimat, kumaty kelner/właściciel z poczuciem humoru.
Ceny podobne jak wszędzie, potrawy pyszne i ładnie podane.
Przy rachunku medicine + lizaki dla dzieci
Gość prowadzi knajpę od 1976 roku 8O

Jeśli chodzi o Pizzę to w połowie deptaka jest Pizza Italiana ( na kawałki i talerze)
Pychotka, prawie jak we Włoszech + pyszna domowa lemoniada

Zdecydowanie NIE POLECAM knajpy/namiotu obok straganów z warzywami (za cmentarzem)
Brudno, jedzenie nie smaczne, kelner 3 razy zbierał zamówienie a i tak pomylił
ewula91
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewula91 » 06.08.2017 11:24

Ja jedynie byłam 3 razy na obiedzie w Konobie Grill Ružmarin idąc w stronę Čaklje. Jedzenie bardzo dobre i miła obsługa :)
Pivko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pivko » 07.08.2017 08:45

ewula91 napisał(a):Ja jedynie byłam 3 razy na obiedzie w Konobie Grill Ružmarin idąc w stronę Čaklje. Jedzenie bardzo dobre i miła obsługa :)

już jej nie ma :-( jakaś inna knajpa w jej miejscu a jedzenie lipne :-( . Specjalnie z Podacy tam w tym roku pojechaliśmy w tu zonk ...
ewula91
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewula91 » 07.08.2017 09:43

Pivko napisał(a):
ewula91 napisał(a):Ja jedynie byłam 3 razy na obiedzie w Konobie Grill Ružmarin idąc w stronę Čaklje. Jedzenie bardzo dobre i miła obsługa :)

już jej nie ma :-( jakaś inna knajpa w jej miejscu a jedzenie lipne :-( . Specjalnie z Podacy tam w tym roku pojechaliśmy w tu zonk ...

Oj szkoda :cry: ja tam byłam w zeszłym roku. Atmosfera i otoczenie nam odpowiadały :wink:
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone