Torcida1 napisał(a):Jaki jest Wasz ulubiony chorwacki klub piłkarski??? Mój to oczywiście Hajduk Split ( co widać po tym MALEŃKIM OBRAZKU, jak i po moim nicku).
AguUsKa napisał(a):Hmm widze ze tu wiekszosc za Hajdukiem , ale ja za Dinamem Zagreb.I mam pytanie.Bo zawsze jak ogladam mecz/filmiki Dinama to kibice rzucaja race na murawe.Czemu?No nie wiem glupie pytanie moze ale naprawde mnie to ciekawi ...
Gajus.ems napisał(a):Już za ok 15 minut rozpocznie sie mecz na szczycie Hajduk - Dinamo.
Sercem jestem za Hajdukiem, rozum podpowiada ze wygra Dinamo. Ja jednak w Profesjonalu postawiłem na remis.
Popzdrawiam wszystkich kibiców
GAJUS
moondek napisał(a):HAJDUK to najbardziej znany i utytułowany klub w Chorwacji (podobnie jak Legia u nas ). No a poza tym cała Dalamacja trzyma kciuki za Hajduka. Z resztą nie tylko Dalmacja! Parę lat temu widziałem flagi Hajduka w oknach kamieniczek na Rabie!
Ja osobiście nie mam jakiegoś ulubionego klubu w Chorwacji (w Polsce to i owszem i pewnie nie trudno się domyśleć jaki (L) ), ale jakby mnie ktoś obudził w środku nocy i zapytał "wymień klub piłkarski z Chorwacji", bez mrugnięcia okiem powiedział bym, że Hajduk Split
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne