HAJDUK to najbardziej znany i utytułowany klub w Chorwacji (podobnie jak Legia u nas icon_lol.gif )
Można z tym polemizować czy Legia jest najbardziej utytuowanym klubem w Polsce.
AguUsKa napisał(a):PT, wiem co to sa race i do czego sluza bo na mecze chodze nieprzerwalnie od kilku dobrych lat. A chodzilo mi o to: czy kibice Dinama nie dostaja za to zadnych wiekszych kar ze tak te race ciagle rzucaja. I czemu: jakis bunt na zwiazek Chorwacki czy co. Wiadomo w meczu z Hajdukiem, ale z Auxerre gdy mecz sie jeszcze nie zaczal ...
No ale tak jak napisales moze niechce im sie poprostu gasic
A ja myslalam ze jakis wiekszy powod maja ..
PS. Po meczu Dinamo-Hajduk 30 osob zatrzymanych ...
Jagielloniaps.komu kibicujesz?
AguUsKa napisał(a):Jagielloniaps.komu kibicujesz?
A co do kar to wiadomo jak to z tymi przepisami wystarczy spojrzec na "nasz kochany" PZPN. Jakis wazny wyjazd kibice maja no to damy im zakaz, albo i na 2 mecze, a nastepnym razem za to samo tylko kara pieniezna jak w kasie PZPN brakuje ...
Pozdrawiam.
pt napisał(a):AguUsKa napisał(a):Jagielloniaps.komu kibicujesz?
A co do kar to wiadomo jak to z tymi przepisami wystarczy spojrzec na "nasz kochany" PZPN. Jakis wazny wyjazd kibice maja no to damy im zakaz, albo i na 2 mecze, a nastepnym razem za to samo tylko kara pieniezna jak w kasie PZPN brakuje ...
Pozdrawiam.
ps.ja Widzew,nie wiem czy pamiętasz te czasy kiedy nasze kluby,kibice,byli zaprzyjażnieni
UEFA wystosowała ostrzeżenie do chorwackiej federacji piłkarskiej, że może ona zostać wykluczona z mistrzostw Europy 2008, jeśli w czasie meczu el. ME z Anglia wydarzą się jakiekolwiek rasistowskie ekscesy.
Ostrzeżenie zostało wystosowane po tym jak kibice reprezentacji Chorwacji w czasie towarzyskiego meczu we Włoszech uformowali na trybunach "żywą swastykę".
UEFA skontaktowała się już w tej sprawie z chorwackim rządem i federacją piłkarską.
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne