W trakcie meczu Rosja - Chorwacja w ćwierćfinałach Mundialu 2018 - chorwaccy i polscy kibice w Komiży.
Zdjęcie ze strony "Moj otok Vis" na FB
Katerina napisał(a):W trakcie meczu Rosja - Chorwacja w ćwierćfinałach Mundialu 2018 - chorwaccy i polscy kibice w Komiży.
Zdjęcie ze strony "Moj otok Vis" na FB
paszczak napisał(a):
3. Są tu też polskie znaki ostrzegawcze
mam nadzieję, że w związku z nadchodzącą premierą filmu Mamma Mia 2 spokój na wyspie nie zostanie zakłócony
MagdalenaTe napisał(a):Witam serdecznie Wszystkich Miłośników wyspy Vis! We wrześniu wybieram się na odkrywanie jej wspaniałości i w związku z tym mam pytanie do osób, które były tam w tym roku Czy tylko i wyłącznie linia Jadrolinija kursuje na trasie Split-Vis? Na niektórych stronach pojawia się także informacja o Krilo Jet, jednak na liście ich tras Vis nie figuruje
MagdalenaTe napisał(a): Lądujemy 17.25 i obawiam się, czy bez problemu zdążymy na ostatni prom o 18.30...Czy w takim wypadku polecacie wybór taxówki czy jednak autobusem też damy radę?
Katerina napisał(a):MagdalenaTe, ostatni prom jest o 21 szej, płynęłam nim dwa razy.
Katerina napisał(a):MagdalenaTe, ostatni prom jest o 21 szej, płynęłam nim dwa razy.
O jaki autobus pytasz - z lotniska do portu, czy z Visu do Komiży?mam nadzieję, że w związku z nadchodzącą premierą filmu Mamma Mia 2 spokój na wyspie nie zostanie zakłócony
Ja też Kiedy jedziecie? My meldujemy się w Komiży 1 ego września
Marsallah napisał(a):MagdalenaTe napisał(a):Witam serdecznie Wszystkich Miłośników wyspy Vis! We wrześniu wybieram się na odkrywanie jej wspaniałości i w związku z tym mam pytanie do osób, które były tam w tym roku Czy tylko i wyłącznie linia Jadrolinija kursuje na trasie Split-Vis? Na niektórych stronach pojawia się także informacja o Krilo Jet, jednak na liście ich tras Vis nie figuruje
Tak, tylko Jadrolinija.MagdalenaTe napisał(a): Lądujemy 17.25 i obawiam się, czy bez problemu zdążymy na ostatni prom o 18.30...Czy w takim wypadku polecacie wybór taxówki czy jednak autobusem też damy radę?
Marsallah napisał(a):Wg mnie nie zdążycie nawet taksówką. Czas przejazdu z lotniska do portu to wg google ok. 45 minut, ale skoro lądujecie o 17:25, to jeszcze trzeba odebrać bagaż, a droga z lotniska do portu lubi się korkować. Ponadto, w porcie musicie jeszcze kupić bilety w tym dużym różowym budynku Jadroliniji, a następnie udać się do odpowiedniego pirsu (różnie to z tymi pirsami ostatnio bywa). Wg mnie szansa na zdążenie na prom jest iluzoryczna.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne