marzeniaw napisał(a):Dzień dobry, proszę o dopisanie mnie do klubu miłośników wyspy Vis, zdjecia będą dopiero w sierpniu, po pierwszym pobycie. Zakochałam się w tej wyspie po przeczytaniu kilku relacji z tego forum i odliczam dni, godziny do wyjazdu. Mam pytanie - czy w Komižy jest kantor?
marzeniaw napisał(a):Dzień dobry, proszę o dopisanie mnie do klubu miłośników wyspy Vis, zdjecia będą dopiero w sierpniu, po pierwszym pobycie. Zakochałam się w tej wyspie po przeczytaniu kilku relacji z tego forum i odliczam dni, godziny do wyjazdu. Mam pytanie - czy w Komižy jest kantor?
elka21 napisał(a):Miłośnicy Vis, a szczególnie Komižy, mam do Was pytanie.
Czy w szczycie sezonu, jest możliwy dojazd w podlinkowane miejsce, na czas wypakowania bagaży
https://www.google.pl/maps/@43.0444285, ... 312!8i6656
Albino napisał(a): myślałem podobnie jak Ty , że Petar zabiera wszystkich . Jednak on też ma ograniczoną pojemność .
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne