Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Klub Miłośników Wyspy Pag

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 06.06.2013 11:38

Anai napisał(a):I to jest dokładnie to o co mi chodziło :lool:

no to trzeba się było zapytać - czy warto przejechać się przez Pag??? ;)
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 06.06.2013 11:44

Bea.ta napisał(a):
Anai napisał(a):I to jest dokładnie to o co mi chodziło :lool:

no to trzeba się było zapytać - czy warto przejechać się przez Pag??? ;)

Eeee nie... bo niedajbuk skończyłoby się to ankietą wskazującą jaki procent forumowiczów przejeżdża przez Pag :mrgreen: :oczko_usmiech:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 06.06.2013 11:50

Anai napisał(a):Eeee nie... bo niedajbuk skończyłoby się to ankietą wskazującą jaki procent forumowiczów przejeżdża przez Pag :mrgreen: :oczko_usmiech:

i podankietami :)
z ktorej strony
i dlaczego uważasz, że tak lepiej ...
czy w dzień i czemu w nocy gorzej????
czy z boksem na dachu??
i czy klima włączona a może lepiej okna otworzyć ... ?
czy słuchasz radia chorwackiego w czasie jazdy??? a może pieśni patriotycznych i/lub Chopina??? ;)

oj dałoby to popis )

więc - żeby nie komplikować - tak, jedź przejechać się przez Pag :)
aquavita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavita » 11.06.2013 15:40

krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 11.06.2013 15:46

aquavita napisał(a):Fajnie się ustawiły
http://www.skylinewebcams.com/en/webcam ... arina.html

dość często tak się ustawiają :D
w ubiegłym roku we wrześniu podczas załamania pogody, trzy dni tak stały :mrgreen:
sheryll
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sheryll » 12.06.2013 11:22

pozwolę sobie zadać to pytanie tutaj - gdzie najbliżej Pagu można zapisać się/wykupić wycieczke/rejs do Dubrownika? Bo z Pagu samochodem troszkę daleko, a może w tym roku udało by się wygospodarować trochę czasu i popłynąć;)
Dziękuję z góry za informacje - zdaje sobie sprawę, że może niekoniecznie dobry wątek, ale szukam informacji u specjalistów/miłośników Pagu;)
Jurek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jurek » 12.06.2013 11:45

sheryll napisał(a):pozwolę sobie zadać to pytanie tutaj - gdzie najbliżej Pagu można zapisać się/wykupić wycieczke/rejs do Dubrownika? Bo z Pagu samochodem troszkę daleko, a może w tym roku udało by się wygospodarować trochę czasu i popłynąć;)
Dziękuję z góry za informacje - zdaje sobie sprawę, że może niekoniecznie dobry wątek, ale szukam informacji u specjalistów/miłośników Pagu;)

Z Pag na wycieczkę do Dubrownika! Chyba lądem, było by lepiej!
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 12.06.2013 12:00

sheryll napisał(a):pozwolę sobie zadać to pytanie tutaj - gdzie najbliżej Pagu można zapisać się/wykupić wycieczke/rejs do Dubrownika? Bo z Pagu samochodem troszkę daleko, a może w tym roku udało by się wygospodarować trochę czasu i popłynąć;)

Wg mnie całkowicie bez szans.
Skąd najbliżej?
Wg mnie mógłbyś się pytać w Sukosanie.
Ale pewności nie mam.
Na fish picnik to zdecydowanie za daleko.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 12.06.2013 12:17

Z Rijeki i ze Splitu płynie Marco Polo do Dubrovnika. Wyruszasz z Rijeki o 20.00 lub ze Splitu o 5.00 rano i w Dubrovniku jesteś o godz. 14.00 8) Można się też pokusić by skuter wodny wypożyczyć ale trzeba się dobrze zapoznać z rozmieszczeniem stacji benzynowych w marinach no i koszt będzie zdecydowanie wyższy niż przelot samolotem :mrgreen:

A na poważnie moim zdaniem nie ma takiej opcji by stacjonując na Pagu odwiedzić Dubrovnik niezależnie czy wodą czy lądem. Tak czy inaczej wycieczka musi być dwudniowa a to się mija z celem, bo więcej zajmie dojazd niż zwiedzanie.
sheryll
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sheryll » 12.06.2013 17:23

Dziekuje za odpowiedzi - w sumie nie jest zle - za rok bedzie pretekst zeby zwow wybrac sie do Chorwacji - szkoda tylko, ze juz w inne miejsce niz Pag;)
jac1968
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jac1968 » 13.06.2013 22:38

Jeśli ktos chętny mam w Zubovici miejsca do spania.
bielszczanka42
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bielszczanka42 » 13.06.2013 22:42

Proszę o namiary - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :lol:
jac1968
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) jac1968 » 14.06.2013 12:27

napisane i wysłane
kukris
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kukris » 14.06.2013 12:56

Ups..
Właśnie się dowiedziałem, że muszę przyspieszyć tegoroczny urlop o dwa tygodnie.
Planowałem pobyt na Pagu od 1 września więc niczego nie zarezerwowałem. Cholera !
Wszystkie lepsze (upatrzone) miejscówki szlag trafił. :(
Chyba będzie urlop poza Pagiem, (nie bardzo mnie ciągnie do Novalji, choć tam są jeszcze wolne apartamenty).
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 14.06.2013 12:59

kukris napisał(a):Ups..
Właśnie się dowiedziałem, że muszę przyspieszyć tegoroczny urlop o dwa tygodnie.
Planowałem pobyt na Pagu od 1 września więc niczego nie zarezerwowałem. Cholera !
Wszystkie lepsze (upatrzone) miejscówki szlag trafił. :(
Chyba będzie urlop poza Pagiem, (nie bardzo mnie ciągnie do Novalji, choć tam są jeszcze wolne apartamenty).

Dla ilu osób ten apartman?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Klub Miłośników Wyspy Pag - strona 65
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone