Anai napisał(a):I to jest dokładnie to o co mi chodziło
no to trzeba się było zapytać - czy warto przejechać się przez Pag???
Anai napisał(a):Eeee nie... bo niedajbuk skończyłoby się to ankietą wskazującą jaki procent forumowiczów przejeżdża przez Pag
aquavita napisał(a):Fajnie się ustawiły
http://www.skylinewebcams.com/en/webcam ... arina.html
sheryll napisał(a):pozwolę sobie zadać to pytanie tutaj - gdzie najbliżej Pagu można zapisać się/wykupić wycieczke/rejs do Dubrownika? Bo z Pagu samochodem troszkę daleko, a może w tym roku udało by się wygospodarować trochę czasu i popłynąć;)
Dziękuję z góry za informacje - zdaje sobie sprawę, że może niekoniecznie dobry wątek, ale szukam informacji u specjalistów/miłośników Pagu;)
sheryll napisał(a):pozwolę sobie zadać to pytanie tutaj - gdzie najbliżej Pagu można zapisać się/wykupić wycieczke/rejs do Dubrownika? Bo z Pagu samochodem troszkę daleko, a może w tym roku udało by się wygospodarować trochę czasu i popłynąć;)
Dziękuję z góry za informacje - zdaje sobie sprawę, że może niekoniecznie dobry wątek, ale szukam informacji u specjalistów/miłośników Pagu;)
kukris napisał(a):Ups..
Właśnie się dowiedziałem, że muszę przyspieszyć tegoroczny urlop o dwa tygodnie.
Planowałem pobyt na Pagu od 1 września więc niczego nie zarezerwowałem. Cholera !
Wszystkie lepsze (upatrzone) miejscówki szlag trafił.
Chyba będzie urlop poza Pagiem, (nie bardzo mnie ciągnie do Novalji, choć tam są jeszcze wolne apartamenty).
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne