anakin napisał(a):Ok.20 sztuk na coś takiego wchodzi.
Aż 20? Ale limit wagowy na osobę jakiś jest?
anakin napisał(a):Mikromir napisał(a):Serdeczne dzięki. Jeśli ceny będą aktualne w 2013, to rzeczywiście katamaranem z Novalji taniej niż z Lun.
http://www.jadrolinija.hr/pdfs/RILJETO11KAT.pdf
Yhy...
10 HRK na łeb.
Toż to 2/3 "Karlovacko".
Mikromir napisał(a): Wiesz coś o tym Rysiu?
BeJur napisał(a):dziecku loda nie kupił, bo w na osiedlu w Polsce taniej... chleb swój na dwa tygodnie przywiózł i rodzinę katował tym super hiper zdrowym własnoręcznie upieczonym żytnim razowym ... szczęki można sobie było połamać, ale kruh był za drogi wg niego dwa tygodnie na kempingu, bo paliwo drogie, parking drogi i niedajbuk się dzieciom loda zachce a żonie mineralnej
BeJur napisał(a):
byłam .... raz na wakacjach z takim liczącym człowiekiem ... i były to moje najgorsze wakacje ...
dziecku loda nie kupił, bo w na osiedlu w Polsce taniej... chleb swój na dwa tygodnie przywiózł i rodzinę katował tym super hiper zdrowym własnoręcznie upieczonym żytnim razowym ... szczęki można sobie było połamać, ale kruh był za drogi wg niego
dwa tygodnie na kempingu, bo paliwo drogie, parking drogi i niedajbuk się dzieciom loda zachce a żonie mineralnej ... nie wspomnę o kombinacjach na kempingu - gdzie ledwo co zaoszczędził a nieprzyjemnoćci narobił i sobie i nam ...
Bocian napisał(a):BeJur napisał(a):Kurde, a ja myślałem, że było fajnie...
BeJur napisał(a):Bocian napisał(a):Wolę spływ kajakowy Też uwielbiam taki łoszczędnych
na spływ kajakowy też możecie razem i do jednego kajaka on oszczędza również swoje siły