moskit3 napisał(a):Witam a ja chciałbym spytać czy macie doświadczenie rowerowe na wyspie .Jadę w czerwcu i chcę troszkę porowerkować
Doświadczenia nie mam, ale podaję trasy >>> https://www.bikemap.net/en/l/3193726/
moskit3 napisał(a):Witam a ja chciałbym spytać czy macie doświadczenie rowerowe na wyspie .Jadę w czerwcu i chcę troszkę porowerkować
kaeres napisał(a):Pag jest w miarę płaski więc rowerowo spoko.
Ja widywałem rowerzystów na Hvarze. A tam to jest prawdziwy hardcore.
Nie mówię o wypożyczeniu rowerka i śmiganiu Jelsa-Vrboska bo sam tak robiłem ale o przemierzaniu wyspy wzdłuż i wszerz.
Kolesie 7km/h na największej zębatce w 50`C w słońcu.
Ja mdlałem na widok tej męczarni.
DamianGie napisał(a):Witam. W czerwcu wybieramy się na Pag do miejscowości Pag. W związku z tym wyjazdem mam parę pytań:
Gdzie są najlepsze plaze bez tysiaca ludzi w okolicy miasta Pag ?
Gdzie najlepiej kupić wino i rakiję?
mietas69 napisał(a):Witam miłośników. Mam takie pytanie jaki jest stan drogi bezpłatnej z wyspy Pag do Rastoke .Chodzi mi o ten łącznik od Pagu do 1 w kierunku Rastoke czy jechać autostradą na Karlowac czy bezpłatną .Dziekuję z góry za informace .Będę wracał z Pagu 7.06.
mietas69 napisał(a):Witam miłośników. Mam takie pytanie jaki jest stan drogi bezpłatnej z wyspy Pag do Rastoke .Chodzi mi o ten łącznik od Pagu do 1 w kierunku Rastoke czy jechać autostradą na Karlowac czy bezpłatną .Dziekuję z góry za informace .Będę wracał z Pagu 7.06.
anakin napisał(a):fot. Jasminko Herceg, Kristina Maskarin
mietas69 napisał(a):Witam pytanie do miłośników .Gdzie w Novalji jest dobra picca .I która pekara ma dobry chleb chodzi mi najbardziej o taki z ziarnem.Dziękuję.
marecky81 napisał(a):mietas69 napisał(a):Gdzie w Novalji jest dobra picca.Dziękuję.
Pizza, jeśli już.
.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne