Jest słońce! Jeszcze czuć ponoć chłód z weekendu ale wszystko zmierza w dobrym kierunku.
fot. Rajko Peranić
boboo napisał(a):Wbij w google: "pag taxi boat"sviva napisał(a):Czy na Pagu jest coś takiego jak rejs wokół wyspy lub podobne?
i poużywaj sobie.
boboo napisał(a):Jest garstka osób na tym forum, którym zawsze "podam rybę na złotym półmisku".
Taki przykład: onegdaj ktoś tu pytał o stan drogi z Kotoru do Tivat.
Wyobraź sobie, że spontanicznie zadzwoniłem do (znalezionego na google) leżącego przy tej drodze "apartmanu" i najzwyczajniej zapytałem o stan robót na tej drodze, po czym podzieliłem się tą informacją na tym forum.
Innym (jednak nie wszystkim) "daję wędkę".
Po sposobie, w jaki zadałeś pytanie, wywnioskowałem, że zbyt wiele experiencji z google nie masz i pomogłem "dając wędkę".
Jak widzę, zrobiłem źle.
Ale nie trać nadziei, może ktoś cię obsłuży.
sviva napisał(a):Mam pytanie. Czy na Pagu jest coś takiego jak rejs wokół wyspy lub podobne? Nie mam patentu, nie mam uprawnień a chcialbym zobaczyć wyspę z różnych zakątków niedostępnych samochodem lub na piechotę. Dzięki za pomoc.
tami72 napisał(a):sviva napisał(a):Mam pytanie. Czy na Pagu jest coś takiego jak rejs wokół wyspy lub podobne? Nie mam patentu, nie mam uprawnień a chcialbym zobaczyć wyspę z różnych zakątków niedostępnych samochodem lub na piechotę. Dzięki za pomoc.
troche tego jest....mysle,ze kolezanka Beata z fb bedzie mogla panu w tym pomoc...
sviva napisał(a):Mam pytanie. Czy na Pagu jest coś takiego jak rejs wokół wyspy lub podobne? Nie mam patentu, nie mam uprawnień a chcialbym zobaczyć wyspę z różnych zakątków niedostępnych samochodem lub na piechotę. Dzięki za pomoc.
pascalek napisał(a):sviva napisał(a):Mam pytanie. Czy na Pagu jest coś takiego jak rejs wokół wyspy lub podobne? Nie mam patentu, nie mam uprawnień a chcialbym zobaczyć wyspę z różnych zakątków niedostępnych samochodem lub na piechotę. Dzięki za pomoc.
W normalnych czasach jest fish picnic, który robi kółko po Paškim zaljevie z przystankami na paru plażach, m.in Beritnicy i przy całkiem ciekawej jaskinii w Paškich vratach. Krajoznawczo całkiem ciekawa wycieczka, widać m.in od morza wszystkie plaże od Bosany na północ aż do Zrce. Z Pagu pływa Festini w wersji spokojnej dla rodzin, Robinzon oraz Festini Party Boat, który słychać z daleka.
Jeśli taki rejs zorganizowany Ci nie odpowiada, to pewnie da się coś w Pagu wynająć ze skipperem.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne