tami72 napisał(a):moze nie mam pan apartamentu od tej pani ,ale jest pan drugim adminem tej grupy...
Jestem pierwszym adminem i założycielem
tami72 napisał(a):i teraz mnie nie dziwia pana negatywne wpisy an temat Mikolaja Zycha w watku"Przeprowadzka do Chorwacji",stal sie on poniekad konkurencja dla pani Beaty na wyspie...wszystko jasne...
tami72 napisał(a):Jestem stalym bywalcem wyspy Pag(posiadam tam swoja nieruchomosc)i widze,ze jednym z dwoch adminow grupy na fb jest właścicielka agencji Perla w Pagu, przypuszczam,ze Pani Beata zaczyna w lutym polować powoli na gości do apartamentów...mozna tez w taki sposob...
krutom napisał(a):tami72 napisał(a):i teraz mnie nie dziwia pana negatywne wpisy an temat Mikolaja Zycha w watku"Przeprowadzka do Chorwacji",stal sie on poniekad konkurencja dla pani Beaty na wyspie...wszystko jasne...
Ludzie, czy wy wszyscy wszędzie musicie wietrzyć spiski?
Pag nie potrzebuje specjalnej reklamy.
Wystarczy spróbować poszukać czegoś fajnego później niż w marcu.
Nie ma wtedy specjalnego wyboru.
anakin napisał(a):tami72 napisał(a):Jestem stalym bywalcem wyspy Pag(posiadam tam swoja nieruchomosc)i widze,ze jednym z dwoch adminow grupy na fb jest właścicielka agencji Perla w Pagu, przypuszczam,ze Pani Beata zaczyna w lutym polować powoli na gości do apartamentów...mozna tez w taki sposob...
Ta agencja jest znana wszem i wobec, nie wiem więc z czego robisz aferę.
Nie przypominam sobie, żeby Tobie ktoś zawracał uwagę gdy polecasz na wynajem swoje lokum w Starej Novalji a robiłaś to już kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt razy.
Nazwa tej agencji na forum się nie pojawiła i w tej grupie też ,z tego co widzę.
Ty uświadomiłaś nieuświadomionym kim jest ta osoba i Ty poniekąd sama ją zareklamowałaś.
tami72 napisał(a):Afery nie robie zadnej..
tami72 napisał(a):i teraz mnie nie dziwia pana negatywne wpisy an temat Mikolaja Zycha w watku"Przeprowadzka do Chorwacji",stal sie on poniekad konkurencja dla pani Beaty na wyspie...wszystko jasne...
sviva napisał(a):W tym roku pońoć skormnie ale i tak musiał się odbyć. Karnawał w Pagu
O tym samym pomyślałam....boboo napisał(a):To tam mieli już w 2018 koronawirusa, że tak w maskach?
tami72 napisał(a):sviva napisał(a):W tym roku pońoć skormnie ale i tak musiał się odbyć. Karnawał w Pagu
Ale to pierwsze zdjecie jest z 2018 roku...
I czy pan Rajko Peranić,wykonawca fotografii wyraził zgodę na używanie jego zdjęć
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne