340 euro zaliczki to kosmos. Ja zawsze płacę 100 euro. Cały wyjazd mnie kosztuje 600 euro
Apartament przy samym morzu w Kustici
SebastianM napisał(a):Także w tym roku Pag między innymi, może nieco chłodniej będzie . Natomiast co do zaliczek, także musiałem oczywiście zapłacić, ale otrzymałem Voucher na których jest napisane:
"Advance payment is not refundable (except in extraordinary measures due to COVID 19)" Także 30% wpłaciłem, generalnie wszyscy z którymi kontaktowałem się w sprawie apartamentów chcieli 30% zaliczki.
dids76 napisał(a):SebastianM napisał(a):Także w tym roku Pag między innymi, może nieco chłodniej będzie . Natomiast co do zaliczek, także musiałem oczywiście zapłacić, ale otrzymałem Voucher na których jest napisane:
"Advance payment is not refundable (except in extraordinary measures due to COVID 19)" Także 30% wpłaciłem, generalnie wszyscy z którymi kontaktowałem się w sprawie apartamentów chcieli 30% zaliczki.
Ja zarezerwowałem tam gdzie gospodyni nie chciała zaliczki Mam nadzieję że apartament będzie na nas czekał
piekara114 napisał(a):Córka szwagierki też umarznieta byla
sviva napisał(a):Mam pytanie. Możecie polecić jakieś fajne, klimatyczne knajpki z dobrym jedzeniem? Nie pytam o restauracje w Pagu czy Novalji a o małe, klimatyczne w okolicznych wioskach.
No i jakieś namiary na domace wino i rakiję. Ojciec właścicielki moich apartamentów robi travaricę, kiedyś byliśmy u gospodarzy, którzy sprzedawali wino i ser ale to było kilka lat temu więc to może już nieaktualne.
anakin napisał(a):W temacie konob niestety nie pomogę, ale jeżeli chodzi o drugą część rzeczy niezbędnych , to polecam Kolan:
https://www.google.com/maps/@44.494622, ... 312!8i6656
Trzeba wejść w to podwórko.
O ile Cię nie przechwyci babcia, która mieszka w pierwszym domu przy drodze.
Rywalizacja o klienta jest tam dosyć ostra.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne