dids76 napisał(a):Witajcie! Po 7 wizytach na Brać w tym roku zdecydowałem na..... Brač w pierwszym tygodniu i Pag w drugim
Mam wybrane kilka apartamentów, na które mnie stać: Vlašići, Potočnica, Novalija (Gaj), Zubovići (Dražica), Metajna. Będę na Pagu w pierwszym tygodniu września więc o tłumy raczej się nie martwię. Bardziej martwi mnie brak cienia na plażach, no ale to Pag . Co byście polecili z tych miejscowości. Zależy mi na spokoju
Chyba że macie namiary na jakieś sprawdzone apartmany. Szukam czegoś blisko morza, dla dwóch dorosłych, nastolatka i małego psa w terminie od 04.09.2021 do 10.09.2021
tami72 napisał(a):dids76 napisał(a):Witajcie! Po 7 wizytach na Brać w tym roku zdecydowałem na..... Brač w pierwszym tygodniu i Pag w drugim
Mam wybrane kilka apartamentów, na które mnie stać: Vlašići, Potočnica, Novalija (Gaj), Zubovići (Dražica), Metajna. Będę na Pagu w pierwszym tygodniu września więc o tłumy raczej się nie martwię. Bardziej martwi mnie brak cienia na plażach, no ale to Pag . Co byście polecili z tych miejscowości. Zależy mi na spokoju
Chyba że macie namiary na jakieś sprawdzone apartmany. Szukam czegoś blisko morza, dla dwóch dorosłych, nastolatka i małego psa w terminie od 04.09.2021 do 10.09.2021
Hej dids76.Wyslalam email do ciebie
dids76 napisał(a):Witajcie! Po 7 wizytach na Brać w tym roku zdecydowałem na..... Brač w pierwszym tygodniu i Pag w drugim
Mam wybrane kilka apartamentów, na które mnie stać: Vlašići, Potočnica, Novalija (Gaj), Zubovići (Dražica), Matajna. Będę na Pagu w pierwszym tygodniu września więc o tłumy raczej się nie martwię. Bardziej martwi mnie brak cienia na plażach, no ale to Pag . Co byście polecili z tych miejscowości. Zależy mi na spokoju
mervik napisał(a):lawenda80 napisał(a):
Jak dziura to tylko SV.Marko za Bosaną .Spokój,cisza,piękne widoki i duża dostępność najpiękniejszych zatoczek na wyspie.
....widzę że ,nie tylko ja polecam ten region
lawenda80 napisał(a):Jak dziura to tylko SV.Marko za Bosaną .Spokój,cisza,piękne widoki i duża dostępność najpiękniejszych zatoczek na wyspie.
lawenda80 napisał(a):Miejsce idealne i jak dla mnie najpiękniejsze na wyspie.Jak wróce kiedyś na wyspę to tylko w to miejsce.
Mikromir napisał(a):lawenda80 napisał(a):Jak dziura to tylko SV.Marko za Bosaną .Spokój,cisza,piękne widoki i duża dostępność najpiękniejszych zatoczek na wyspie.lawenda80 napisał(a):Miejsce idealne i jak dla mnie najpiękniejsze na wyspie.Jak wróce kiedyś na wyspę to tylko w to miejsce.
Mikromir napisał(a):lawenda80 napisał(a):Jak dziura to tylko SV.Marko za Bosaną .Spokój,cisza,piękne widoki i duża dostępność najpiękniejszych zatoczek na wyspie.lawenda80 napisał(a):Miejsce idealne i jak dla mnie najpiękniejsze na wyspie.Jak wróce kiedyś na wyspę to tylko w to miejsce.
Ja wróciłam - fajnie było.
Ja wróciłam - fajnie było.
lawenda80 napisał(a):Pamiętam jak przed wyjazdem po klika razy czytałam Twoją relację Na wyspę wróce na pewno a w tym roku Hvar mam nadzieje
lawenda80 napisał(a): Wróciłaś w to samo miejsce do tego samego apartamentu?
lawenda80 napisał(a):Czy ja dobrze widzę? nie ma już szutrówki ??
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne