creep22 napisał(a): A jak z parkowaniem?
krutom napisał(a):Jak jesteście we Vlašići to zglądnijcie do Smokvicy. To niedaleko.
Tam jeszcze mniej ludzi.
rekordarek napisał(a):krutom napisał(a):Jak jesteście we Vlašići to zglądnijcie do Smokvicy. To niedaleko.
Tam jeszcze mniej ludzi.
A jak tam dzisiaj z wiatrem? Dziś uciekliśmy z Pagu do Jakišnicy - z sukcesem. Od wczoraj poznałem już co to bora, dziekuję a jutro ostatni dzień na Pagu
Mandre, Mandre i jeszcze raz Mandre.anksma napisał(a):Nie zależy mi na dużych miejscowościach, choć patrząc na mamy google, chyba aż tyle ich tam nie ma Oczywiście też nie do końca żeby były 2,3 domy Fajnie jakby była jakaś promenada wzdłuż morza w miasteczku i trochę zieleni wkoło jadę z psem i zależy mi na plażach gdzie będą z tyłu jakieś drzewa, choć trochę cienia, nie tłumy ludzi. Nie muszą być one w okolicach miasteczka, ale trochę dalej, bo i tak zazwyczaj jeżdżę na plaże bardziej odludne.
Sztormiaka nie ubrałam, ale w nocy sobie powiewało, syn w swoim pokoju drzwi balkonowe szafką nocną blokował, bo wiatr mu je otwierał... A w dzień wiało mniej i było ciepło. Z otwartej strony (na pełne morze)w te dni spokojnie plażowaliśmy, od strony Pag-Vodice raczej nie było to realne.anksma napisał(a):Poczytałam trochę i przeraża mnie ten wiatr Bora i że potem woda zimna i ta pogoda taka w kratkę na wyspie. Czy on często wieje?kurde nie chciałabym spędzić 10 dni w sztormiaku
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne