To jak przy zakupach jestesmy:
Gdzie kupię dobra oliwę i wino jak najmniej wytrawne, bo na półsłodkie w Cro to nie liczę....
piekara114 napisał(a):To jak przy zakupach jestesmy:
Gdzie kupię dobra oliwę i wino jak najmniej wytrawne, bo na półsłodkie w Cro to nie liczę....
KasiaWW napisał(a):Witam
W wakacje w Chorwacji są niepowtarzalne więc padło na Wyspę Pag do miejscowości Pag (już zaklepane) 14 sierpnia
Wiem, że zdarza się silny wiart ,który uniemożliwia wjazd na most stąd moje pytanie czy w razie "w" jest możliwość przepłynięcia promem na wyspę?
KasiaWW napisał(a):Wiem, że zdarza się silny wiart ,który uniemożliwia wjazd na most stąd moje pytanie czy w razie "w" jest możliwość przepłynięcia promem na wyspę?
piekara114 napisał(a):To jak przy zakupach jestesmy:
Konradk napisał(a):Orientuje się ktoś w ogóle jakie szczepy są uprawiane na Pagu?
anakin napisał(a):Niby tak, ale jak to "w" będzie tak wyglądało, to prom nie popłynie.
Rysio napisał(a):Tylko kto jedzie w marcu na Pag ? Gupi chyba. Zresztą ogólnie kto jedzie na Pag jest gupi, ale to już oddzielny temat
Ps. Żeby się ktoś nie obraził do końca, to znam jeszcze gupszych, co np. się na Lastovo wybrali
anakin napisał(a):Powitać..
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne