sviva napisał(a):Chłopie na miesiąc byś się tam wybrał a byś wszystkiego nie zjeździł
Pag dobry wybór - kiedy jedziecie?
Wiem, wiem ... Potencjalnie początek sierpnia 2020 ...
pozdrawiam, Michał
anakin napisał(a):sviva napisał(a):Tak. Długo się nad nimi zastanawiałem. Otoczenie apartamentu pierwsza klasa. Do morza jakieś 150-200 m.
Obok piekarnia. Kuźwa, po co ja Ci to piszę jak ty znasz te rewiry na pamięć. Ostatecznie padło na apartamenty Danijela w Kustici. Mam sentyment do tej miejscowości. Przeżyłem w niej swoje pierwsze zagraniczne, samodzielne wakacje.
P. S. To są apartamenty Stanko. Tylko z terminami u kich krucho. Bardzo miła Pani gospodyni ( przynajmniej mailowo).
No to udanego pobytu życzę.
Kawałek od zalewu, ale i tak na najlepsze plaże trzeba jeździć, więc to bez znaczenia.
artwro napisał(a):anakin napisał(a):sviva napisał(a):Tak. Długo się nad nimi zastanawiałem. Otoczenie apartamentu pierwsza klasa. Do morza jakieś 150-200 m.
Obok piekarnia. Kuźwa, po co ja Ci to piszę jak ty znasz te rewiry na pamięć. Ostatecznie padło na apartamenty Danijela w Kustici. Mam sentyment do tej miejscowości. Przeżyłem w niej swoje pierwsze zagraniczne, samodzielne wakacje.
P. S. To są apartamenty Stanko. Tylko z terminami u kich krucho. Bardzo miła Pani gospodyni ( przynajmniej mailowo).
No to udanego pobytu życzę.
Kawałek od zalewu, ale i tak na najlepsze plaże trzeba jeździć, więc to bez znaczenia.
Byliśmy w apartamentach Stanko 2 lata temu i potwierdzam, że ich właściciele to bardzo sympatyczne osoby. W sumie to mają na posesji 2 budynki z apartamentami. Ale tłoku nie ma, piekarnia 50 metrów od domu, do plaży miejskiej jakieś 200 metrów pieszo. Naprawdę polecam, życzliwi, pomocni.
anakin napisał(a):Zago napisał(a):Moje ulubione miejsce na Pag. Tak bo cisza na forum
Pewnie byłoby i moje gdybym miał pływadło.
Z Beretnicy to jeszcze dobre 30-40 min. piechotą.
anakin napisał(a):Ja dotarłem (pieszo) tutaj.
Dalej mi się już nie chciało w tym upale.
Poza tym za ten cypelek przypłynęła Ewa z Adamem, więc nie bardzo się im chciałem tam szwendać.
sviva napisał(a):Uwaga! Będzie petarda albo pytania z rangi głupich
Czy na Pagu albo w okolicach (Zadar) jest jakiś aquapark dla dzieci? Mamy małe dzieciątka i jakieś baseny i zjeżdżalnie na jeden dzień by się przydały
sviva napisał(a):Uwaga! Będzie petarda albo pytania z rangi głupich
Czy na Pagu albo w okolicach (Zadar) jest jakiś aquapark dla dzieci? Mamy małe dzieciątka i jakieś baseny i zjeżdżalnie na jeden dzień by się przydały
tami72 napisał(a):sviva napisał(a):Uwaga! Będzie petarda albo pytania z rangi głupich
W Starej Novalji na Planjce tez jest dmuchany zamek zjezdzalnia...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne