aquavita napisał(a):Witam z Kolanski Gajac
Witam,ja w Gajcu dom mam,caly miesiac tam bylam(wczoraj wrocilismy)ale was nie widzialam...w jakim miejscu przebywaliscie(jezeli mozna spytac)?pozdrawiam...
BeJur napisał(a):tony montana napisał(a):Matko - jaka to PIĘKNA METROPOLIA!!
widzę tam w dole przechadzających się pod rękę Aleca Baldwina z Cindy Crawford
Drogi Montana
ja wiem ... że do trzech razy sztuka ... Ty wiesz, ze już drugi raz wykorzystałeś
Coś mi się za bardzo przypinasz do tej Metajny
ale uwierz dla swojego dobra - jedni szukają metropolii z wybiegami i miejscem do lansu, gdzie można robić krzywe zdjecia wież i kościołów, nosić koszulki zapinane na guziczki i z elegancko ułożonym kołnierzykiem ... inni .... wolą zdecydowanie miejsca - gdzie tego nie ma
pobyłbyś.. poczułbyś.. to wiedziałbyś - Ty wpadłeś i wypadłeś
skoro pojechałam tam drugi raz, to coś musiało tam być
tony montana napisał(a):Ależ Droga Beato
Wydaje mi się, że kompletnie opatrznie mnie rozumiesz
Żarty w kierunku Metajny są żartami niewinnymi i tęsknymi za jej w mojej opinii super położeniem, kameralnością i okolicznymi plażami.
I oby, OBY Metajna pozostała sobą, czego i jej i Wam życzę z całego serca!
Btw - które dwa razy już wykorzystałem?
BeJur napisał(a):tony montana napisał(a):Ależ Droga Beato
Wydaje mi się, że kompletnie opatrznie mnie rozumiesz
Żarty w kierunku Metajny są żartami niewinnymi i tęsknymi za jej w mojej opinii super położeniem, kameralnością i okolicznymi plażami.
I oby, OBY Metajna pozostała sobą, czego i jej i Wam życzę z całego serca!
Btw - które dwa razy już wykorzystałem?
ależ... chętnie tkwiłabym w błędzie
Metajna to jest Metajna i nie każdy może pojąć o co w niej chodzi
a wystarczy tylko chcieć
które dwa ???
no dzisiaj i w swojej szanownej relcji, gdzieżeś się naprdalał z wieżowców, wybiegów, i całego blichtru - który jest tam tak potrzebny jak świni złoty ząb
do Metajny Montano Drogi trzeba dojrzeć ... po prostu
tony montana napisał(a):Beata
Chyba naprawdę nie zakładasz mojej złej woli?
Pomyśl tylko czy to możliwe? (sama w to nie wierzysz ) Wiesz, że serce mam gołębie, a umysł czysty i nie skażony złośliwością. Jeśli ktoś powiedział inaczej to złe języki ludzkie, pomówienia ...
Naprawdę sądzisz, że moje żarty są "na serio" naigrywaniem się z tej miejscowości?
Darkos napisał(a):BeJur napisał(a):
A na Beretnicę to przez góry?? czy przez wodę chodziliście???
Chodziliśmy przez góry. Ktoś pisał 20 minut. Potwierdzam.
Chodź troszkę się trzeba nasapać. Ale warto.
Rysio napisał(a):Nie warto. Lepiej kupić gumjak Zaufaj mi. Wtedy się przekonasz, że Paski to nie tylko te 2 czy 3 plaże
bluesman napisał(a):Pewnie miła BeJur zdjęcie owo powali Cię jakością, głębią wyrazu, artyzmem i takie tam
Tuńczyk jedzony za pomocą łyżki do ściągania opon w rowerku brzmiał wybornie
Z pewnością nie dojrzałem i nie byłem godzien być w takim miejscu ale byłem i nawet mi się podobało
bluesman napisał(a):Pewnie miła BeJur zdjęcie owo powali Cię jakością, głębią wyrazu, artyzmem i takie tam
bluesman napisał(a):Tuńczyk jedzony za pomocą łyżki do ściągania opon w rowerku brzmiał wybornie
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne