kasikah napisał(a):...
Może ktoś ma namiary albo chociaż informacje o miejscach noclegowych ...
Noclegów szukaj tutaj.
Znajdziesz tam info czy akceptują zwierzęta.
Czasami jest taniej niż na bookingach i innych.
Nie zwlekaj dłużej niż do lutego.
CROberto napisał(a):krutom napisał(a):CROberto napisał(a):sviva napisał(a):CROberto napisał(a):
Co to za apartman? Można wiedzieć?
Sorki,ale przez dwa najbliższe sezony będzie niedostępny
Przez całe wakacje?
Na szczęście ja już mam swoje miejsce na Pagu.
Dostałem namiar od kogoś, pod warunkiem zachowania go dla siebie...
Ta Familia go obstawia.
Popełniłem błąd wstawiając tamto zdjęcie
Głupio wyszło...
anakin napisał(a):Wygląda nieźle.
Kustići
sviva napisał(a):Tak. Długo się nad nimi zastanawiałem. Otoczenie apartamentu pierwsza klasa. Do morza jakieś 150-200 m.
Obok piekarnia. Kuźwa, po co ja Ci to piszę jak ty znasz te rewiry na pamięć. Ostatecznie padło na apartamenty Danijela w Kustici. Mam sentyment do tej miejscowości. Przeżyłem w niej swoje pierwsze zagraniczne, samodzielne wakacje.
P. S. To są apartamenty Stanko. Tylko z terminami u kich krucho. Bardzo miła Pani gospodyni ( przynajmniej mailowo).
anakin napisał(a):sviva napisał(a):Tak. Długo się nad nimi zastanawiałem. Otoczenie apartamentu pierwsza klasa. Do morza jakieś 150-200 m.
Obok piekarnia. Kuźwa, po co ja Ci to piszę jak ty znasz te rewiry na pamięć. Ostatecznie padło na apartamenty Danijela w Kustici. Mam sentyment do tej miejscowości. Przeżyłem w niej swoje pierwsze zagraniczne, samodzielne wakacje.
P. S. To są apartamenty Stanko. Tylko z terminami u kich krucho. Bardzo miła Pani gospodyni ( przynajmniej mailowo).
No to udanego pobytu życzę.
Kawałek od zalewu, ale i tak na najlepsze plaże trzeba jeździć, więc to bez znaczenia.
anakin napisał(a):sviva napisał(a):Eee.. W apartamentach Danijela zalew mam praktycznie na wycieraczce.
No to tym lepiej.
Zasugerowałem się tym Stanko.
anakin napisał(a):A czego tam szukasz?
Bo oprócz promu to raczej niewiele tam jest.
majkik75 napisał(a):anakin napisał(a):A czego tam szukasz?
Bo oprócz promu to raczej niewiele tam jest.
A tak mnie zaciekawiło co to za krzyż ... Generalnie ciekawych rzeczy na Pagu. Ale już chyba mam tyle, że w przyszłym roku raczej nie uda się wszystkiego zobaczyć
pozdrawiam, Michał
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne