majkik75 napisał(a):Tak tu podpytam, bywalców tej wyspy Bo zbieram jakieś dane na potencjalny przyszły sezon
Bardziej Zubovici czy Metajna ? Pod różnym względem, po prostu odczucia ...
Powiedzmy rozpatrując te dwie lokalizacje ?
anakin napisał(a):Z obu miejscowości i tak musisz jeździć na plaże, bo przecież na miejskiej nie będziesz siedział.
To i to dziura zabita dechami.
majkik75 napisał(a):Tak, wiem i zdaję sobie z tego sprawę. Choć po zdjęciach jak oglądam, to co prawda Zaglava może i ładniejsza ale pełno ludzi. A Drazica chyba troche luźniejsza ...
Yas napisał(a):walp napisał(a):Dawaj gdzie chcesz, możesz sobie pulpit ozdobić itp.
Dzięki.
oczywiscie, czaisz , ze chodzi o konkurs, i kalendarz na 2020 ?
Yas napisał(a):@walp, to foto ,wieczorem ,na zachod, idzie na kalendarz, gratulacje
Ruch1920 napisał(a):Witam.Czy ktoś dysponuje może bezpośrednio namiarami do właściciela apartamentu Vivien w Kustici?Jeśli ktoś dysponuje takimi to proszę o przesłanie na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Dziękuję bardzo z góry!
Pozdrawiam.
Zago napisał(a):Piekarnia z poranną kolejką jest i sklepik też. Ja wybieram się na 2 tygodnie w drugiej połowie lipca 2020. Widok masz fajny, a ile za taki Apartmani zawołali. Ja płaciłem pierwszy raz przez biuro 85 euro/ 4osoby + 5 euro miejsce do cumowania łodzi. Kolejne lata już bezpośrednio u Gospodarza 60 euro, a miejsce do cumowania przepijaliśmy wieczorkiem.
anakin napisał(a):majkik75 napisał(a):Tak tu podpytam, bywalców tej wyspy Bo zbieram jakieś dane na potencjalny przyszły sezon
Bardziej Zubovici czy Metajna ? Pod różnym względem, po prostu odczucia ...
Powiedzmy rozpatrując te dwie lokalizacje ?
W Metajnie są aktualnie bodajże 4 konoby.
Sklep (dość dobrze zaopatrzony) zlikwidowali.Co prawda w to miejsce powstał nowy, ale szału tam ni ma.
Czasem trafi się jakiś koncert na Rivie.
W tym roku był Vigor
Dla mnie Metajna bezapelacyjnie.
Z obu miejscowości i tak musisz jeździć na plaże, bo przecież na miejskiej nie będziesz siedział.
Ta w M. to porażka.
Co prawda w Zubovici masz Drażicę, ale w Metajnie Zaglavę.
I ta druga bije zdecydowanie tę pierwszą.
Reszta (jak już powiedziałem) samochodem.
Więc pod tym kątem nie ma zupełnie sensu takie rozważanie.
Ale jedź do Zubovici.
ps. to mniej więcej taki wybór jakbyś wybierał między Pcimiem a Pcimiem Dolnym.
To i to dziura zabita dechami.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne