Tomski napisał(a):To nasza pierwsza wyprawa na Chorwacje.
Tomski napisał(a):Czy raczej zostajecie na wyspie czy wyrywacie sie na przyklad do Krka?
To nasza pierwsza wyprawa na Chorwacje i staramy sie pogodzic wypoczynek z turystyka.
walp napisał(a):Tomski napisał(a):Czy raczej zostajecie na wyspie czy wyrywacie sie na przyklad do Krka?
To nasza pierwsza wyprawa na Chorwacje i staramy sie pogodzic wypoczynek z turystyka.
"Wyrywanie się" jest wpisane w każdy nasz wakacyjny wyjazd. Teraz będzie podobnie.
Z Pagu zamierzamy popłynąć na Rab, odwiedzimy też Zadar, Trogir, Nin, kanion rzeki Zrmanja.
Tomski napisał(a):Witam Pagowiczow.
Wybieramy sie tam w polowie wrzesnia i mam do Was takie krotkie pytanie.
Czy raczej zostajecie na wyspie czy wyrywacie sie na przyklad do Krka?
Z Pagu Toż to kawał drogi ponad 300 km w jedną stronę ... no ale jeśli już tamten kierunek, to dobrze by było i wodospady Kravica w BiH i Imotski po drodze ale to już bardzo napięty plan dnia.marosmaro napisał(a):... Będziemy tam już któryś raz z kolei i tym razem mamy zaplanowany wypad do Mostaru, Blagaja ...
Zygal napisał(a):A możecie polecić fajną plażę, chodzi nam aby młody sobie trochę posnurkował z dobrą widocznością. Słyszałem właśnie, że na Pagu są fajne.
Ja w necie znalazłem Prosika, lub Zaton Holiday Resort ( chcieliśmy jednego dnia aby młodzi skorzystali z tych pompowanych atrakcji na morzu )
gusia-s napisał(a):Z Pagu Toż to kawał drogi ponad 300 km w jedną stronę ... no ale jeśli już tamten kierunek, to dobrze by było i wodospady Kravica w BiH i Imotski po drodze ale to już bardzo napięty plan dnia.marosmaro napisał(a):... Będziemy tam już któryś raz z kolei i tym razem mamy zaplanowany wypad do Mostaru, Blagaja ...
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne