Wie ktoś może jak wygląda sytuacja z kwaterami w Mandre?
Wybieram się na Pag 24 czerwca. W necie niewielki wybór i dość drogo jak na czerwiec. Warto jechać w ciemno?
pluton napisał(a):Znalazłem taką stronkę:
mandre-pag.com
Wczoraj porozsyłałem maile, a dzisiaj mam już klepniętą kwaterkę na 5 osób za 40 Euro
walp napisał(a):noran73 napisał(a):Metajna,plaza Rucica i Berknica...oraz Zaglava.
Metajna na liście, zresztą stacjonujemy tuż obok. Plaża Rućica także.
Berknica to chyba Beritnica.
Zaglava dopisana.
Edit:
Czy to na pewno jest Zaglava, czy raczej chodzi o plażę Zubava
coolibeer napisał(a):Witam Serdecznie Nowy się melduje w tym roku padło na Wyspę Pag a dokładnie mieścinkę Kustici
Macie jakieś sprawdzone miejsca w pobliżu do zwiedzania? Jakieś atrakcję dla dzieci? Zależy mi też na wypożyczeniu jakiejś łódki którą można by było zwiedzić wyspę od strony Zatoki
Liczę na to że jest to fajne miejsce na spędzenie tegorocznych wakacji. Podpowiecie cos?
coolibeer napisał(a):Witam Serdecznie Nowy się melduje w tym roku padło na Wyspę Pag a dokładnie mieścinkę Kustici
Macie jakieś sprawdzone miejsca w pobliżu do zwiedzania? Jakieś atrakcję dla dzieci? Zależy mi też na wypożyczeniu jakiejś łódki którą można by było zwiedzić wyspę od strony Zatoki
Liczę na to że jest to fajne miejsce na spędzenie tegorocznych wakacji. Podpowiecie cos?
coolibeer napisał(a):Macie jakieś sprawdzone miejsca w pobliżu do zwiedzania? Jakieś atrakcję dla dzieci?
coolibeer napisał(a):Zależy mi też na wypożyczeniu jakiejś łódki którą można by było zwiedzić wyspę od strony Zatoki
coolibeer napisał(a):Liczę na to że jest to fajne miejsce na spędzenie tegorocznych wakacji. Podpowiecie cos?
Zago napisał(a):coolibeer napisał(a):Witam Serdecznie Nowy się melduje w tym roku padło na Wyspę Pag a dokładnie mieścinkę Kustici
Kustici to mała wioska, ale bardzo fajna. Byłem w zeszłym roku i wybieram się w tym w sierpniu. Łódki nie wypożyczysz w Kustici trzeba do Pag podjechać. Musisz poczytać na forum jeśli chodzi o miejsca do odwiedzenia. W Kustici jest mały sklep otwarty rano i po południu ( w południe robią pauzę), dwie restaurację w jednej super pizza, a w drugiej przepyszne kalmary.
Ja polecam:
- wejść na górę sv.Vid
- zobaczyć plażę Beritnica i Rucice
- jak wypożyczysz łódkę to płyń do plaża Slana i Mali Zaton.
Zago napisał(a):coolibeer napisał(a):Witam Serdecznie Nowy się melduje w tym roku padło na Wyspę Pag a dokładnie mieścinkę Kustici
Kustici to mała wioska, ale bardzo fajna. Byłem w zeszłym roku i wybieram się w tym w sierpniu. Łódki nie wypożyczysz w Kustici trzeba do Pag podjechać. Musisz poczytać na forum jeśli chodzi o miejsca do odwiedzenia. W Kustici jest mały sklep otwarty rano i po południu ( w południe robią pauzę), dwie restaurację w jednej super pizza, a w drugiej przepyszne kalmary.
Ja polecam:
- wejść na górę sv.Vid
- zobaczyć plażę Beritnica i Rucice
- jak wypożyczysz łódkę to płyń do plaża Slana i Mali Zaton.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne