walp napisał(a):I tego się obawiam, a ja mam pecha i może mi czapeczkę zdmuchnąć.
Ten filmik to extremum.
Aczkolwiek mówią, że jak ktos ma pecha to mu i w kosciele przyp......
Czego oczywiscie nie życzę.
joajer napisał(a):A czy od poniedziałku do piątku też są kolejki na prom? Chodzi oczywiści o sezon.
walp napisał(a):joajer napisał(a):Zależy jeszcze czy auto pali 5, 10 czy naście litrów no i dokąd jedziemy, ...
Robiłem wyliczenie dla spalania 7l/100. Jeśli pali naście, to taniej wyjdzie promem.
joajer napisał(a):(...) A czy od poniedziałku do piątku też są kolejki na prom? Chodzi oczywiści o sezon.
Rysio napisał(a):Jak jedziecie do Chorwacji, to tak proponuję najdalej na Słowacji albo w Czechach, zależy jak kto jedzie, otwórzcie okno i wyp .... e te kalkulatory na asfalt. Szkoda życia
subim napisał(a):walp napisał(a):tczprka napisał(a):I tego się obawiam, a ja mam pecha i może mi czapeczkę zdmuchnąć.
ale to trwa góra ze 3 dni
Maruś-Man napisał(a):Płynąłem promem w ubiegłym roku . Jak się płaci nie wiem bo żona bilety kupowała .Przez most jechałem 3 lata temu .Polecam prom bo podczas dojazdu do przystani widoki świetne .Pozdrawiam . Janusz .
Jak to co?Rysio napisał(a):(...) Co do widoków, to nie wiem co miałeś na myśli. Wielka kupa kamieni i tyle
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne