Janusz Bajcer napisał(a):Na Pagu kamieni kupa ....ale do ukamienowania daleko
Mylisz pojęcia.
joajer napisał(a):Pytanie, kto płynął ten wie. Czy prom na Pag kosztuje za auto + za każdego pasażera czy płacimy tylko za auto, niezależnie od pasażerów? W cenniku jest cennik od auta i od Persona ale może to jak ktoś na piechotkę.... proszę o info
joajer napisał(a):Pytanie, kto płynął ten wie. Czy prom na Pag kosztuje za auto + za każdego pasażera czy płacimy tylko za auto, niezależnie od pasażerów? W cenniku jest cennik od auta i od Persona ale może to jak ktoś na piechotkę.... proszę o info
Janusz Bajcer napisał(a):joajer napisał(a):Pytanie, kto płynął ten wie. Czy prom na Pag kosztuje za auto + za każdego pasażera czy płacimy tylko za auto, niezależnie od pasażerów? W cenniku jest cennik od auta i od Persona ale może to jak ktoś na piechotkę.... proszę o info
Wybierasz się ponownie do Chorwacji.
Już nie czujesz się nią zmęczony.
tczprka napisał(a):joajer napisał(a):Pytanie, kto płynął ten wie. Czy prom na Pag kosztuje za auto + za każdego pasażera czy płacimy tylko za auto, niezależnie od pasażerów? W cenniku jest cennik od auta i od Persona ale może to jak ktoś na piechotkę.... proszę o info
Oj płaci się płaci. I za auto i za wszystkich osobników w aucie A potem się czeka na załadunek i wyładunek (na prom wchodzi do 90 aut). No i dodatkowo płynąc z wyspy na ląd trzeba swoje odstać, żeby włączyć się do jadranki... Po skosztowaniu tego przysmaku wolę nałożyć drogi (sporo autostradą) i wjeżdżać przez most na południu. Na pewno taniej, a i spore szanse, że szybciej.
tczprka napisał(a):Po skosztowaniu tego przysmaku wolę nałożyć drogi (sporo autostradą) i wjeżdżać przez most na południu. Na pewno taniej, a i spore szanse, że szybciej.
anakin napisał(a):No.....czasem bardzo szybko.
walp napisał(a):tczprka napisał(a):Po skosztowaniu tego przysmaku wolę nałożyć drogi (sporo autostradą) i wjeżdżać przez most na południu. Na pewno taniej, a i spore szanse, że szybciej.
Taniej jakieś 20-25 zł, przy założeniu, że jadą cztery osoby (opłata za prom). Przy dwóch-trzech, różnica mniejsza.anakin napisał(a):No.....czasem bardzo szybko.
I tego się obawiam, a ja mam pecha i może mi czapeczkę zdmuchnąć.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne