aga80 napisał(a):Witam wszystkich. W ubiegłym tygodniu wróciłam z Metajny ... cóż wrażeń cały ogrom ... wichury, pożar, objazd przez góry, dziura w zderzaku (zerwany dach w pobliskiej konobie Riva). Nie sądziłam, że w północnej części Chorwacji jest tak pięknie, teraz już wiem Byłam z dziećmi (7 lat i 1,5 roczku). Pojechaliśmy w ciemno - apartament przy samej plaży - 50 euro z klima - chyba nieźle ? Plaża Rucica przepiękna, nie było tłoczno, woda cieplutka, ach ... naprawdę polecam
BeJur napisał(a):Pozdrowienia z ... Metajny
sviva napisał(a):Świeże info z Pagu... Pogoda super... Non stop mieliśmy ponad 35 st. Celsjusza... Zero deszczu, zabawa przednia. Dopiero w dzień wyjazdu, tj. niedziela 22.07 się ochłodziło...
Polecam apartmany IVANKA CASKA
Gospodarze bardzo mili i wyrozumiali Nawet jak jednej nocy troszkę za długo opijaliśmy dosyć istotny fakt to nie rościli zbytnich pretensji...
Polecam również wynajem skuterów (ale nie tych wodnych) czy to w Novalji, czy w Pagu. Bardzo fajny i stosunkowo tani sposób na zjeżdżenie całej wyspy bo te piździki wszędzie dojadą...
Jak ochłonę dodam zdjęcia...
BeJur napisał(a):Widzę, że jest tu więcej "zwolenników" piwa 2%
mamy już cały plik zdjęć dla Artura
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne