Nie wiem jak szybko taki SUP potrafi (z odpowiednimi bicepsami), ale idea zacna.
No i plus przy powrotach
W 90% wiatr wieje od Zubovici-Metajny w kierunku na Sv. Duh właśnie
boboo napisał(a):Nie wiem jak szybko taki SUP potrafi (z odpowiednimi bicepsami), ale idea zacna.
No i plus przy powrotach
W 90% wiatr wieje od Zubovici-Metajny w kierunku na Sv. Duh właśnie
Byłam na tym kampie co prawda dość dawno bo w 2013 r. Na początku przeżyliśmy lekki szok, zmęczeni podróżą postanowiliśmy zostać ze 2 dni ... zeszło się chyba z 9 zanim się przenieśliśmy na inny007man napisał(a):... Po tej lekturze myślę, żeby zatrzymać się na Camp Sv. Duh; ...
gusia-s napisał(a):Jeżeli Ci się zechce możesz zerknąć do mojej rel niestety kiedy rel. powstawała nie było mnie jeszcze na cro ale bez logowania się dostaniesz, gdzieś od 19 postu zaczynam opisywać kemping
007man napisał(a):(...) gdyż wtedy mógłbym zapuścić się stamtąd na SUP-ie na eksplorację Beritnica, Paśka Vrata, Malin i dalej...
boboo napisał(a):Szerokim pontonem głębiej nie wlazłem. SUP'em może być ciekawie.
mervik napisał(a):NataliaSze napisał(a):mervik napisał(a):marcin_wawa85 napisał(a):u nas raz chmurki były, a raz nie, ale pokazać mogę to
miłego odpoczywania
...mam jedno wolne miejsce na wypasiony odpoczynek
Gdzie taka plaża???
Na pewno kiedy byliśmy, nie było zbyt dużo i gęsto rozmieszczonych skrzynek prądowych. Przewodu mieliśmy z 50 m w dwóch kawałkach o ile pamiętam ale wystarczył nam jeden z racji odległości naszego miejsca od skrzynki. Wszystko więc zależy gdzie będziesz stał.007man napisał(a):Pytanko odnośnie campu Sv. Duh; jak wygląda tam sprawa z prądem tj. ile minimum metrów przewodu potrzeba i czy konieczna przejściówka tzw. eurozłącze?
Może gusia-s ewentualnie inny bywalec tego campu podpowie
gusia-s napisał(a):Na pewno kiedy byliśmy, nie było zbyt dużo i gęsto rozmieszczonych skrzynek prądowych. Przewodu mieliśmy z 50 m w dwóch kawałkach o ile pamiętam ale wystarczył nam jeden z racji odległości naszego miejsca od skrzynki. Wszystko więc zależy gdzie będziesz stał.007man napisał(a):Pytanko odnośnie campu Sv. Duh; jak wygląda tam sprawa z prądem tj. ile minimum metrów przewodu potrzeba i czy konieczna przejściówka tzw. eurozłącze?
Może gusia-s ewentualnie inny bywalec tego campu podpowie
Wtedy wyglądało to mniej więcej tak: obszar zaznaczony na żółto miał dostęp do prądu od 20 m do 50 m jeśli miejsce dalej od wody, ten na czerwono pewna nie jestem czy miał ale być może tak bo to jest zaraz za barem i recepcją, na obszar zielony prąd nie docierał. My staliśmy mniej więcej na miejscu niebieskiego iksa Przejściówkę na eurozłącze mieliśmy na bank ze sobą, wydaje mi się, że była potrzebna ale głowy nie dam uciąć. Zawsze wozimy więc jakoś nie zwracam uwagi na to czy potrzebna czy nie.
Łazienki mieliśmy po lewej (stojąc twarzą do morza) jakieś 30m od parceli, to były te lepsze wszak nie dość, że bez zasłonek w prysznicach to jeszcze koedukacyjne (no dobra ... jeden miał zasłonkę ). Drugie łazienki - te barem z recepcją były traaaaagiiiiiczneeeee
Może już trochę ucywilizowali ten kemp? trochę się pozmieniało na tym terenie, m.in. powstało tuż obok takie coś.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne