daria.k napisał(a):Słuchajcie, czy gdzieś w środkowej lub południowej Dalmacji znajdę plaże typu Rucica i Beritnica?
Nie Przynajmniej ja nie znalazłem
daria.k napisał(a):Słuchajcie, czy gdzieś w środkowej lub południowej Dalmacji znajdę plaże typu Rucica i Beritnica? Są nieziemskie, ale w przyszłym roku chcielibyśmy zobaczyć Dubrownik i zatrzymać się dłużej w południowych rejonach,żeby było nam bliżej. Chodzi mi raczej o czystość wody i niewielką liczbę ludzi, bo wiadomo, że na południu bardziej zielono. Bardzo proszę o przekierowanie, jeśli to nie miejsce na takie pytania. Pozdrawiam
UwTw napisał(a):Hejka!
Czytam i czytam ten wątek i doszłam do wniosku: PAG w 2018 roku!!! Grupa 12 osób (3 małżeństwa z 2 dzieci każde). Znalazłam apartamenty w Kustici po 55E. Co myślicie o tej miejscowości? A może macie namiar na fajne noclegi - dom/apartamenty właśnie gdzieś w okolicy (Caska, Kustici, Zubovici, Metajna) w takiej cenie lub niższej? Gdzie w okolicy jakiś gospodarz sprzedaje miejscowe smakołyki... ehhh, już bym chciała żeby był lipiec...
Zago napisał(a):
Kustici jest bardzo spokojne nawet w szczycie sezonu, sama miejscowość malutka: 1 sklep, 1 piekarnia, 2 knajpy z dobrym jedzeniem, 1 bar na fast. 55e to tanio ja płaciłem w sierpniu 80. Najlepsze jest to, że w 2018 też tam pojedziemy bo to super miejsce.
Rysio napisał(a):Brednie. Wszyscy wiedzą że Brela, Makarska czy Zlatni Rat są milion razy fajniejsze, a kilku desperatów uparło się na tą kupę kamieni, chyba tylko dlatego że za autostrady mniej się płaci. Innego logicznego wytłumaczenia nie widzę
Jeden z Makarskiej przypłynął, popatrzył, zawrócił i tyle go widzieli
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne