Habanero napisał(a):No to ja dorzucam wkupne i proszę o przyjęcie do Klubu
P.S.
To nie są tanie rzeczy
A co robisz z nimi? U mnie najbardziej naturalne miejsce, czyli telewizor odpada ze względu na psy i kota.
poludnica napisał(a):A co robisz z nimi? U mnie najbardziej naturalne miejsce, czyli telewizor odpada ze względu na psy i kota.
poludnica napisał(a): NIE dziękuję tylko mitycznemu Anakinowi (a co mi tam! Jeszcze mnie nie przyjęliście do klubu, to i wywalić nie możecie, mogę więc wykazać się odwagą ).
poludnica napisał(a): Anakinowi zawdzięczam kilka bezsennych nocy.
poludnica napisał(a):Czy owce mogą drapać w drzwi, dyszeć i jęczeć? Dodam, że przeczytane w młodości opowiadania Allana Edgara Poego i relacja Anakina nie pomagały.
poludnica napisał(a):I na koniec – Pag roztrzaskał w drobny mak zasadę, że poza ulubionym miejscem w Bieszczadach, nie wracamy w to samo miejsce. Pod koniec pobytu nieśmiało zapytałam swoich chłopaków, czy nie moglibyśmy tutaj wrócić. Byłam pewna, że mnie wyśmieją, a usłyszałam gromkie TAK. No i jedziemy znowu!
poludnica napisał(a):
Pod koniec pobytu nieśmiało zapytałam swoich chłopaków, czy nie moglibyśmy tutaj wrócić. Byłam pewna, że mnie wyśmieją, a usłyszałam gromkie TAK. No i jedziemy znowu!
Habanero napisał(a):Bardzo ładny piesek
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne