boboo napisał(a):Wygląda mi na Borovici.travel napisał(a):A gdzie jest ta plaża na zdjęciu ?
https://goo.gl/maps/cQMPj82CmkF2
Masz rację to Borovici
boboo napisał(a):Wygląda mi na Borovici.travel napisał(a):A gdzie jest ta plaża na zdjęciu ?
https://goo.gl/maps/cQMPj82CmkF2
travel napisał(a):
Masz rację to Borovici
Alka84 napisał(a):My dzis zaliczylismy plaze PRJENICA - fajnie dlugo płytko, drobny zwirek do zabawy dla dzieci, malo ludzi, bardzo przyjemna plaza parking 15 kun, ale przy cenach tutaj to nic :p
Najbardziej tu w Vidalici irytuje mnie muzyka z ZRCE - lubie techno, ale jak zaczynaja larmo o 18 tak koncza nad ranem a do tego trafili nam sie glosni goscie z Niemiec w apartamencie nad nami, wiec wieczory sa dosyc... nieoczekiwane w formie odpoczywania :p mialy być cykady i cisza a nie żegotanie po niemiecku z technem w tle ale moglo byc gorzej
marosmaro napisał(a):Alka84 napisał(a):My dzis zaliczylismy plaze PRJENICA - fajnie dlugo płytko, drobny zwirek do zabawy dla dzieci, malo ludzi, bardzo przyjemna plaza parking 15 kun, ale przy cenach tutaj to nic :p
Najbardziej tu w Vidalici irytuje mnie muzyka z ZRCE - lubie techno, ale jak zaczynaja larmo o 18 tak koncza nad ranem a do tego trafili nam sie glosni goscie z Niemiec w apartamencie nad nami, wiec wieczory sa dosyc... nieoczekiwane w formie odpoczywania :p mialy być cykady i cisza a nie żegotanie po niemiecku z technem w tle ale moglo byc gorzej
Muza łupie okropnie a Wy jesteście prawie na przeciwko. Do nas też dociera ale nie tak bardzo. Obok jest willa gdzie mieszkają prawie sami Niemcy też dają czadu gdzieś do 19-20-ej potem idą pobalować na Zrce i jest spokój.
Alka84 napisał(a):Wieje dzis niemozliwie, ale na szczescie wszystkie burze grzecznie minely dzis w nocy nasza wyspe
Dzieci kazaly spytac gdzie te owieczki na wyspie znajdziemy, bo jak im opowiadalam to mowilam o barankach (czesto wspominane na forum) i tak jak jezdzimy tak ich tu za bardzo nie widac
Alka84 napisał(a):
Dzieci kazaly spytac gdzie te owieczki na wyspie znajdziemy, bo jak im opowiadalam to mowilam o barankach (czesto wspominane na forum) i tak jak jezdzimy tak ich tu za bardzo nie widac
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne