borsalino4 napisał(a):Kiedy bylem tam w 2015 roku, to raz byla otwarta, raz zamknieta
Moze na urlop wyjechali?☺
W środę jak jechaliśmy to siedzieli tam ci właściciele jedli. Ale ktoś pisał o tym miejscu miesiąc temu. Może to od dnia zależy nie wiem.
marosmaro napisał(a):Dzisiaj zaatakowaliśmy piękną zatokę Furnje. Woda super choć troszkę chłodniejsza niż w zatoce. Ale to samo było na Jadrze. Puszczam kilka fotek. Są tam super widoczki pod wodą.
marosmaro napisał(a):marcin_wawa85 napisał(a):
jak ja zazdraszczam... ale już za rok tam wrócę
Marcinie zdradzę Ci tajemnicę jeszcze mamy sporo czasu do wyjazdu a już myślimy żeby tu wrócić za rok. Mam nadzieję że się uda. Pozdrowienia z pięknego Pagu.
Mikromir napisał(a):No i o to chodzi. Dorośli się boją, dzieci mają po prostu frajdę. Ostatnio też wchodziliśmy na Babią Górę z Anką (8) przez Perć Akademików. Ja się obawiałam jak ona sobie da radę, a tymczasem na najtrudniejszych fragmentach trasy nikt jej nie mógł dogonić i uciechę tam miała największą, tylko czekała na te łańcuchy i klamry. Dużo lepiej wspomina ten odcinek niż mega bezpieczną i obrzydliwie nudną alejkę z Krowiarek do Markowych Szczawin. Jasne, że trzeba dziecko asekurować, ale nie ma co z byle powodu żałować mu wrażeń. Mój syn w podobnym wieku wędrował po Słowackim Raju i stupački do dziś miło wspomina.
BTW, jesteś już na Braču?
boboo napisał(a):A kilka stron wcześniej są opisy jak dojść. Łącznie ze screenami z googlemaps.martuan napisał(a):Hej, w którym miejscu jest ta zatoka?
martuan napisał(a):marosmaro napisał(a):Dzisiaj zaatakowaliśmy piękną zatokę Furnje. Woda super choć troszkę chłodniejsza niż w zatoce. Ale to samo było na Jadrze. Puszczam kilka fotek. Są tam super widoczki pod wodą.
Hej, w którym miejscu jest ta zatoka?
marosmaro napisał(a):Witam Wszystkich Pagowiczów.
Dzisiaj dla odmiany malutki wypad w góry oczywiście piękne widoki z SV VID. Nawet moja 6-cio letnia córcia dała rade. Po wejściu stwierdziła tatuś jak tu ładnie. Wiatr dosyć mocny ale jak by prażyło to na pewno by nie było wyjścia. Po przyjeździe mały plażing w Casce i konoba z piwkiem i mała pizza. Teraz przygotowania do codziennego grilka.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne